Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF782/15 čašica 260 ml 9+ blue

Redovna cijena
79,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Idealna čaša za prelazak s bočice za bebe u razvoju
  • Omogućuje pijenje na svim stranama ruba (360°)
  • Dizajn ove čaše bez usnika omogućuje zdrav rast zuba
  • Ručke djetetu pružaju opcije za hvatanje/držanje
  • Zaštitni higijenski poklopac za čistu čašu
  • Za dob: 9+ mj
  • od materijala koji ne sadrži BPA
  • Može se prati u perilici posuđa
Idealna čaša za prelazak s bočice za bebe u razvoju.
Ova čaša bez usnika omogućuje pijenje (360°) na svim stranama ruba, baš kao iz čaše za odrasle. Dizajn omogućuje zdrav rast zuba.

Ova čaša bez usnika ima jedinstveni ventil koji se aktivira usnama, tako da tekućina protječe iz čaše tek kada dijete prisloni usne uz njezin rub. Između pijenja ventil se automatski zatvara pa ne morate brinuti o prolijevanju ili neredu.

Čaša ima integrirane ručke koje djetetu pružaju opciju držanja za čašu ili za ručke koje se lako hvataju.

Zaštitni higijenski poklopac za čistu čašu održava čašu čistom kod kuće ili u pokretu.

Izrađena je od materijala koji ne sadrži BPA.

Dijelovi ove čaše praktično se mogu prati u perilici posuđa. Rastavite čašu i prepustite posao perilici posuđa ili je operite ručno u vodi sa sapunom.

Podržavamo djetetov put ka samostalnom pijenju, pomažući u lakom prelasku s dojenja ili bočice na čašu. Učili smo od zdravstvenih profesionalaca, tako da naša različita rješenja s dudama, mekim i tvrdim usnicima, slamkama i rubovima za pijenje 360° prate razvoj vašeg djeteta i potiču njegove novorazvijene motoričke vještine, kao i vještine pijenja.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.