AVENT posuda za pospremanje disperzijska - Baby Center internet trgovina
0
AVENT posuda za pospremanje disperzijska
REDOVNA CIJENA
54,99 KN 7,30 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 14830

  • Za skladištenje i prenošenje hrane i mlijeka u prahu
  • Ne sadrži BPA
  • Za tri hranjenja – 3 x 260 ml
Dozator može primiti 4 unaprijed izmjerene porcije mlijeka u prahu u zasebnim odjeljcima. Kada ste spremni za hranjenje, jednostavno uspite mlijeko u prahu u bočicu za hranjenje s prethodno prokuhanom i ohlađenom vodom.
Izvadite unutarnje dijelove i koristite ju kao zdjelicu ili spremnik. Cijeli dozator se može sterilizirati, staviti u mikrovalnu pećnicu i prati u perilici posuđa.
U dozator se mogu spremniti 3 izmjerene doze mlijeka u prahu, što je idealno za putovanja.

KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.