AEROMOOV dodatak za prijenosni krevet mreža protiv kukaca ATC-MOS - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AEROMOOV dodatak za prijenosni krevet mreža protiv kukaca ATC-MOS
134,99 KN
REDOVNA CIJENA
134,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 611485

  • Mreža za zaštitu od kukaca za prijenosti krevetić Aeromoov

Mreža za zaštitu od kukaca može se koristiti u kući  za zaštitu od komaraca, a pogotovo će biti korisna kada dijete spava na otvorenom.

Bilo da krevetić koristite u stanu ili na otvorenom, dobro će doći mreža za zaštitu od komaraca, osa, drugih kukaca ili paukova. Mreža se jednostavno pomoću 4 kopče postavlja na putni krevetić, a može se koristiti i u kombinaciji s krovićem koji štiti od sunca.

NAPOMENA: krevetić se kupuje odvojeno.

 

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.