AEROMOOV podloga za kolica zračna mint AL-B-MI - Baby Center internet trgovina
0
AEROMOOV podloga za kolica zračna mint AL-B-MI
259,99 KN 34,51 €
REDOVNA CIJENA
259,99 KN 34,51 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 602866

Boje

AEROMOOV podloga za kolica zračna sand AL-B-SAAEROMOOV podloga za kolica zračna antracit AL-B-ANTAEROMOOV podloga za kolica zračna mint AL-B-MI
  • Udobna i mekana
  • Osigurava optimalnu cirkulaciju zraka
  • Zrakopropusna struktura građena poput pčelinjih saća
  • Sastav:
     - gornji sloj: 80% organski pamuk, 20% poliester
     - donji sloj: 100% poliester
Djeci je ljeti često neudobno i vruće kad se voze u autosjedalicama i kolicima. Aeromoov zračna podloga osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, zahvaljujući čemu se dijete manje znoji. Tajna je u posebnoj trodimenzionalnoj strukturi podloge građene poput pčelinjeg saća zbog koje se prekomjerna vrućina brzo zamjenjuje svježim zrakom iz okoline. Zračna podloga idealno je rješenje za obitelji koje su u pokretu. Trodimenzionalnu prozračnu strukturu Aeromoov podloge prekriva organski pamuk koji djetetu pruža dodatnu udobnost i mekoću. Podlogu možete prati u perilici za rublje na 40°C. NAPOMENA: Kolica nisu uključena.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.