AVENT SCD502/52 baby alarm - audio audio - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AVENT SCD502/52 baby alarm - audio audio
449,99 KN 499,99 KN
Redovna cijena 499,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

449,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 819938

  • DECT tehnologija za vezu bez smetnji i potpunu privatnost
  • Način rada Smart ECO za štednju energije
  • 5 LED indikatora koji se aktiviraju zvukom
  • Kontrola glasnoće i aktivacija zvukom
  • Umirujuće noćno svjetlo
  • Domet do 300 metara

Najpouzdanija veza s vašom bebom

Monitor za bebe DECT pruža potpunu sigurnost, kao i sve ostale osnovne značajke monitora za bebe. Najpouzdanija veza s kristalno čistim zvukom i umirujućim noćnim svjetlom za vas i vašu bebu.

Način rada Smart ECO za štednju energije
Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje snagu prijenosa i povećava trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Uvijek ćete znati kada je monitor u dometu i povezan
Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Indikatori razine zvuka naznačuju da se beba oglasila
Indikatori se aktiviraju kako bi naznačili razinu zvuka u sobi vaše bebe, čak i kad je isključen zvuk roditeljske jedinice.

Domet do 300 metara*
Domet u zatvorenom do 50 metara*, domet na otvorenom do 300 metara*.

Roditeljska jedinica radi na struju ili bateriju
Roditeljska jedinica savršeno radi na struju. Ako želite dodatnu prenosivost, možete umetnuti baterije kako biste bežično koristili roditeljsku jedinicu. Možete umetnuti dvije R6 AA alkalne nepunjive baterije od 1,5 V ili dvije R6 AA punjive baterije od 1,2 V.

Velikodušno vrijeme rada do 24 sata
Mala roditeljska jedinica pružit će vam slobodu bežičnog prijenosa do 24 sata prije potrebe za punjenjem. Međutim, to ovisi o vrsti baterija koje se upotrebljavaju te o tome koliko se često i koliko dugo roditeljska jedinica upotrebljava na baterijsko napajanje.

DECT tehnologija jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost
DECT tehnologija jamči nulti stupanj smetnji od bilo kojeg drugog proizvoda koji odašilje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućuje sigurnu i privatnu vezu te možete biti sigurni da nitko drugi ne čuje vašu bebu.

Savršeno čist zvuk zahvaljujući tehnologiji DECT
Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Tehnologija DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) jamči vrlo kvalitetan, kristalno čist zvuk kako biste uvijek mogli čuti svoju bebu.

Umirujuće noćno svjetlo
Beba i dalje može biti nemirna neposredno nakon što je stavite na spavanje. Umirite i uspavajte bebu toplim sjajem noćnog svjetla.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.