Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF870/22 mikser i kuhalo

Internet akcija
  • Kuhanje na paru
  • Jednostavna i brza priprema zdravih i ukusnih obroka
  • Priložena knjižica s receptima
  • Garancija: 2 godine
Kuhalo na paru i mikser Philips AVENT SCF 870/22 2-u-1 idealan je aparat za pripremu zdravih i hranjivih obroka za dijete. Priprema je toliko jednostavna da je s lakoćom mogu savladati i najneiskusniji „kuhari“. Izabrane namirnice narežite, skuhajte na pari, okrenite posudu, pritiskom na gumb izmiješajte i poslužite!

Obrok kuhan na pari zadržava većinu vitamina, hranjivih tvari i prirodni okus namirnica. Philips AVENT  SCF 870/22 pogodan je za pripremanje kašica i grubo mljevene hrane od različitih vrsta voća, povrća ili mesa i riba. Uz aparat je priložena knjižica s receptima puna ideja za zdrava i ukusna jela.

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.