BABY TULA nosiljka Explore Linen platnena, mesa - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABY TULA nosiljka Explore Linen platnena, mesa
1.349,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.349,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1032515

  • Za djecu od 3,2 do 20 kg
Baby Tula Linen nosiljka izrađena je od 52% lanenog platna i 48% češljanog pamuka što znači da ova nosiljka kombinira snagu i hladnoću lana s mekoćom pamuka. Biorazgradiva je, hipoalergena i prozračna što je posebno bitno u toplijim podnebljima.

Ova nosiljka ima sve ostale osobine radi kojih roditelji obožavaju Baby Tula nosiljke:
1. Više položaja nošenja – mogući položaji nošenja u kojima će Vaša beba uživati kod ove nosiljke uključuju i položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.
2. Nosiljka se veličinom prilagođava bebi – panel se namješta u tri različite širine
3. Podstavljeni, podesivi jastučić za potporu vrata – jastuk se može koristiti u više položaja
4. Podstava gdje je potrebno za dodatnu udobnost – podstavljene naramenice, pojas za struk i otvori za noge
5. Džep pojasa i odvojiva kapuljača – džep za pohranu priručnih sitnica i kapuljača koja se može skinuti, a služi za potporu djetetu dok spava, zaštitu od sunca i privatnost.

Model Linen donosi svjež i oplemenjen izgled u Baby Tula Explore kategoriju nosiljki. Svaka nosiljka tkana je od niti dviju boja što daje teksturu i dojmljiv izgled nosiljci koja se u konačnici doima jednobojno.
Lanene nosiljke za bebe izrađene su kako bi istaknule i iskoristile posebne prirodne karakteristike ovog materijala. Dobiveno iz biljke lana, tkanje dolazi iz Francuske, te se u njegovoj proizvodnji troši manje enegrije.

Dodatne značajke:
  • Materijal se lako čisti i može se strojno prati
  • Od rođenja (3,2 kg) do vrtićke dobi tj. 20 kg
  • 3 položaja nošenja: položaj na trbuhu prema naprijed, položaj na trbuhu prema natrag (prema roditelju), nošenje na leđima
  • U svakom od položaja nošenja, dijete je prirodno i ergonomski postavljeno u udobnom položaju tijela koji podržava zdrav razvoj njegovih kukova i kralježnice.
  • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.