BABY TULA nosiljka Explore platnena mint TBCA6G86 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABY TULA nosiljka Explore platnena mint TBCA6G86
1.079,99 KN 1.349,99 KN
Redovna cijena 1.349,99 KN
-20%

VRIJEDNOST S POPUSTOM

1.079,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 777638

Boje

BABY TULA nosiljka Explore platnena discover TBCA6G59BABY TULA nosiljka Explore mrežasta, beyond TBCP6G89BABY TULA nosiljka Explore platnena bloom roza TBCA6F53BABY TULA nosiljka Explore platnena mint TBCA6G86BABY TULA nosiljka Explore platnena forever TBCA6G80BABY TULA nosiljka Explore platnena, just hanging TBCA6A14
 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
 • 3 položaja nošenja
 • Od rođenja bez umetka
 • Ergonomska i podesiva nosiljka "raste" s djetetom od rođenja do vrtićke dobi
 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
Nosiljka Baby Tula Explore ergonomska je nosiljka za bebe koja pruža 3 položaja nošenja, uključujući položaj licem prema naprijed. Ovo je Baby Tula nosiljka s najviše opcija koja je dizajnirana tako da raste zajedno s djetetom od rođenja do vrtićke dobi. U Baby Tula Explore nosiljci djeca mogu biti sigurno smještana od rođenja, a zatim istraživati svijet iz zaštitničkog naručja roditelja. Veća djeca lako se mogu nositi na leđima. Explore je jednostavna za korištenje, moderna i udobna nosiljka za nošenje bebe od 3,2 do 20,4 kg. Nosiljka se za novorođenče koristi bez ikakvog umetka, a može se nositi u tri ergonomska položaja: na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema naprijed, na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema osobi koja nosi, te na leđima. Panel nosiljke se namješta po širini i visini kako bi se prilagodio bebi u bilo kojoj fazi rasta i kako bi omogućio udobno sjedište bilo da se nosi prema naprijed ili prema nazad. Naramenice i pojas nosiljke također su potpuno prilagodljivi i pružaju optimalnu udobnost za osobu koja nosi. Pružite sve opcije sebi i svojoj bebi koristeći nosiljku Explore koja se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje vam da ga nosite privijeno uza sebe od samog početka. Naša kolekcija slavi dragocjene trenutke djetinjstva. Tako jednostavne, a opet tako neponovljivo dragocjene.

ZNAČAJKE:
 • Od rođenja bez umetka - panel se može postaviti na tri različite širine unutar pojasa, dvije širine za noge i dvije različite visine tako da u svim položajima omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela
 • Udobno i ergonomsko nošenje djeteta na trbuhu, licem prema naprijed (za djecu od 6 do 10 kg)
 • Tri položaja nošenja – na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na leđima
 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
 • Prozračan i lagan keper ručne izrade od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100
 • Podstavljen panel na mjestima na kojima podržava noge za veću udobnost djeteta
 • Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji
 • Veliki prednji džep na pojasu nosiljke


DIMENZIJA I MASA:
Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm.
Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm.
Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm).
Masa nosiljke: 0,8 kg

UPOZORENJE: Dijete se treba nositi sprijeda, okrenuto prema vama, sve dok ne bude moglo pravilno kontrolirati glavu i tijelo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.