BABYBJORN ljuljačka Bliss anthracite 006126 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABYBJORN ljuljačka Bliss anthracite 006126
1.559,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.559,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 1055851

Boje

BABYBJORN ljuljačka Bliss Mesh anthracite - leopard 006078ABABYBJORN ljuljačka Bliss 3D Jersey charcoal grey 006076ABABYBJORN ljuljačka Bliss Cotton beige - leopard 006075ABABYBJORN ljuljačka Bliss anthracite 006126BABYBJORN ljuljačka Bliss blue 006123BABYBJORN ljuljačka Bliss dusty pink 006122BABYBJORN ljuljačka Bliss light grey 006124

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Ergonomska ljuljačka s dugačkim razdobljem korištenja
  • Pruža pravilnu potporu za vrat i leđa malenih beba
  • Za rad nisu potrebne baterije
  • Sklopljena zauzima izuzetno malo mjesta - idealna za putovanja
  • Sastav: 100% pamuk
  • Za dob: od rođenja do 2 godine
  • Garancija: 1 godina
Zabavno i potpuno prirodno ljuljanje!

Ljuljačka Bliss ne zahtijeva baterije za rad. Pokreti djeteta automatski će zaljuljati ležaljku i ona će se početi sama njihati. Bebu u ležaljci možete smiriti laganim ljuljanjem rukom ili nogom.

Kako koristiti ljuljačku Balance Bliss?
Ljuljačka Bliss sadrži tri različita položaja za različite potrebe bebe. Možete jednostavno i tiho namjestiti ljuljačku iz uspravnog položaja za igru u ležeći položaj za spavanje - bez vađenja bebe iz ljuljačke.

Pravilna podrška za vrat i leđa
Balance Bliss ljuljačka ergonomski je oblikovana i daje djetetu odgovarajuću potporu za vrat i leđa. Tkanina ljuljačke formirana je po djetetovom tijelu i tako ravnomjerno raspoređuje njegovu težinu.

Ljuljačka i stolica u jednom
Ljuljačka se može koristiti od rođenja djeteta dok dijete ne nauči samostalno sjediti.
Kada dijete već samostalno sjedi, ljuljačku može koristiti kao udoban stolac do 2. godine.
Ljuljačka je idealna za putovanja, jer u sklopljenom stanju zauzima vrlo malo prostora.

Razvijena je u bliskoj suradnji s pedijatrima
Baby Bjorn surađuje s nekim od vodećih pedijatara, primalja i dječjih psihologa i kupcima nudi proizvod koji su oni odobrili.

Sigurne i provjerene tkanine
Sve tkanine koje se koriste za izradu ove ljuljačke nježne su i bezopasne za dječju kožu. Tkanine su ispitane i odobrene u skladu s Oeko-Tex® standardom 100 klase I. Ovaj standard osigurava da tkanine ne sadrže alergene ili štetne tvari.

Materijal: pamuk.
Održavanje: jednostavno uklonite tekstilni dio i operite ga nježnim deterdžentom bez izbjeljivača. Može se prati u perilici rublja na temperaturi do 40 ° C. Ne smije se sušiti u sušilici.
Dob: pogodno za dijete od rođenja do cca. 2 godine (max 13 kg).
Garancija: 1 godina.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.