BARBIE kuća FXG54 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BARBIE kuća FXG54
569,99 KN
REDOVNA CIJENA
569,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 817396

  • Namještena kuća za Barbie
  • Lako se sklapa
  • Prenosiva - ručke za prenošenje
  • Širina u rastvorenom stanju: 61 cm
  • Dob: 3+ god
Svaka prostorija ove Barbie kuće skriva iznenađenja za dodatnu zabavu.

Vani se nalazi bazen koji se može napuniti vodom za ljetno uživanje, dok se Barbie kupa pod šarenim vrtnim svjetlima koja se mogu objesiti na preklopnu vrtnu tendu.
Ulaskom kroz ružičasta vrata otkrij što se to skriva u kuhinji, kupaonici ili spavaćoj sobi.
U kuhinji se nalaze 2 stolice i stol na kojem se mogu posluživati ukusna jela skuhana na štednjaku. U kupaonici se na policama nalaze četka i bočica sapuna, a daska toaleta se diže i spušta kao prava. Krevet u spavaćoj sobi se spušta sa zida, a uz deku i jastuk Barbie može uživati u slatkim snovima.
Čak i krov skriva iznenađenje – služi i kao ručka za lakše prenošenje. Maleni dodaci uz kuću pružaju djeci dodatnu zabavu prilikom igre i potiču ih na igranje uloga.
Barbie - Budi što želiš!
Dob: 3+ god

NAPOMENA: Barbie lutka se kupuje odvojeno, nije dio seta.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.