Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BARBIE namještaj 2018 IGM03635

Redovna cijena
189,99 Kn
  • Namještaj za Barbie
  • Prilikom narudžbe navedite željeni set u komentaru
  • Dob: 3+ god
  • Napomena: Barbie lutka nije uključena
Uredite Barbie kuću s ovim setovima namještaja i napravite ugodno mjesto za večeru za dvoje, filmsku večer ili igru s kućnim ljubimcima.
Svaki set uključuje tradicionalni namještaj posebnog stila i tematske dodatke koji stvaraju mnogobrojne mogućnosti igranja. Barbie® lutka (prodaje se zasebno) može isprobati najukusniju hranu na stolu i dvije stolice; gledati njezin omiljeni film s TV-om, stolićem za televiziju, stolicom i kaučem ili se brinuti za svog kućnog ljubimca.
Uključeni kućni ljubimci su slatki mačić ili štenac spremni za maženje i igru. Otvorite vrata mašti s ovim setovima koji djeci omogućuju istražiti zabavu koju će imati u zatvorenom prostoru. Boje i dekoracije mogu se razlikovati.

Dob: 3+ godina

NAPOMENA: prilikom narudžbe navedite željeni set.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.