BEBE-JOU kahlica hello little one 6025103 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BEBE-JOU kahlica hello little one 6025103
74,99 KN
REDOVNA CIJENA
74,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 570587

  • Kahlica s ergonomskim sjedalom
  • Neklizajući obruč na dnu za čvrsto prianjanje
  • Jednostavno za čišćenje
Kahlica je ergonomski oblikovana i omogućava udobno sjedenje. U kombinaciji s neklizajućim obručem na dnu nudi čvrstu potporu. Za čišćenje koristite nježnu sapunicu i mekanu krpicu. Ne koristite agresivna sredstva za čišćenje. Ovo nije igračka, dijete uvijek treba biti pod nadzorom odrasle osobe.

Bébé-jou je nizozemska robna marka koja proizvodi plastične proizvode za njegu djece. Četiri generacije majki i djece razvijalo je i koristilo ove proizvode koji udružuju kreativnost, inovaciju, sigurnost te posebne boje i motive.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.