Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100 -150 cm), Sea zelena 518009

Redovna cijena
2.319,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.971,99 Kn
Vrijedi 26.08.2021 - 22.09.2021
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • i-Size: za djecu visine 100 - 150 cm
  • Približno od 4 do 12 godina
  • Prva autosjedalica za veću djecu sukladna s novim standardima sigurnosti
  • Izvrsne sigurnosne karakteristike, visoki standardi udobnosti
  • Fleksibilna rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i namještanje sjedalice
  • U skladu s najnovijim propisom UN R129-02
Sigurnost i fleksibilnost u jednom

BeSafe predstavlja prvu autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02.
Autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu "Kind + Jugend Innovation Award" u kategoriji 'Svijet djece na putovanju'.

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu.
Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila.
Autosjedalica ima potpuno novu središnju kopču inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.
Koristi se s automobilskim pojasom u 3 točke ili kombinacijom ISOfixa i pojasa s uporištem u 3 točke.

Jedinstvena fleksibilnost

Visina autosjedalice može se jednostavno namjestiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditelje

BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje.
Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i naslon sjedalice koji se prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedala i prostorima raznih veličina.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.