BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100-150 cm), siva cloud siva 10010200-CloudM - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100-150 cm), siva cloud siva 10010200-CloudM
2.319,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.319,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 924669

Boje

BESAFE autosjedalica grupa 2/3 iZi Flex Fix i-Size (100-150 cm), siva cloud siva 10010200-CloudM
  • i-Size: za djecu visine 100 - 150 cm
  • Približno od 4 do 12 godina
  • Prva autosjedalica za veću djecu sukladna s novim standardima sigurnosti
  • Izvrsne sigurnosne karakteristike, visoki standardi udobnosti
  • Fleksibilna rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i namještanje sjedalice
  • U skladu s najnovijim propisom UN R129-02
Sigurnost i fleksibilnost u jednom

BeSafe predstavlja prvu autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02.
Autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu "Kind + Jugend Innovation Award" u kategoriji 'Svijet djece na putovanju'.

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu.
Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila.
Autosjedalica ima potpuno novu središnju kopču inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.
Koristi se s automobilskim pojasom u 3 točke ili kombinacijom ISOfixa i pojasa s uporištem u 3 točke.

Jedinstvena fleksibilnost

Visina autosjedalice može se jednostavno namjestiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditelje

BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje.
Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i naslon sjedalice koji se prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedala i prostorima raznih veličina.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.