BESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), Sea zelena iZi Flex Fix sea green - Baby Center internet trgovina
0
BESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), Sea zelena iZi Flex Fix sea green
2.449,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.449,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 727105

Boje

BESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), crna unutrašnjost automobila iZi Flex Fix blackBESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), Metallic siva iZi Flex Fix metallic greyBESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), Sea zelena iZi Flex Fix sea greenBESAFE Autosjedalica i-size 100-150 cm (100 -150 cm), Black cab iZi Flex Fix black cab
  • i-Size: za djecu visine 100 - 150 cm
  • Približno od 4 do 12 godina
  • Prva autosjedalica za veću djecu sukladna s novim standardima sigurnosti
  • Izvrsne sigurnosne karakteristike, visoki standardi udobnosti
  • Fleksibilna rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i namještanje sjedalice
  • U skladu s najnovijim propisom UN R129-02
Sigurnost i fleksibilnost u jednom

BeSafe predstavlja prvu autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02.
Autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu razinu prometne sigurnosti i zaštite za tijelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu "Kind + Jugend Innovation Award" u kategoriji 'Svijet djece na putovanju'.

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu.
Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila.
Autosjedalica ima potpuno novu središnju kopču inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.
Koristi se s automobilskim pojasom u 3 točke ili kombinacijom ISOfixa i pojasa s uporištem u 3 točke.

Jedinstvena fleksibilnost

Visina autosjedalice može se jednostavno namjestiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditelje

BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje.
Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i naslon sjedalice koji se prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedala i prostorima raznih veličina.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.