BESAFE pojas za trudnice iZi FIX - Baby Center internet trgovina
0
BESAFE pojas za trudnice iZi FIX
REDOVNA CIJENA
369,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 600044

  • Preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće
  • Testirano prema: ECE R16
BeSafe pojas za trudnice iZi FIX štiti i majku i dijete, a preporučuje se od drugog mjeseca trudnoće. 

Pojas za trudnice zadržava sigurnosni pojas automobila na pravilnom položaju na tijelu, tako da je majka propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta. 

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX može se postaviti na ISOfix priključke na suvozačkom ili stražnjim sjedalima, odnosno na vozačkom sjedalu pomoću priložene trake. Besafe pojas za trudnice može se postaviti i s pripadajućom trakom na suvozačkom ili vozačkom sjedalu. 

BeSafe pojas za trudnice testiran je u sudaru prema standardu ECE R16 (odobrenje za sigurnosne pojaseve).
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.