BRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R moonlight blue - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R moonlight blue
2.199,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.199,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 779674

Boje

BRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 2/3 (15-36 kg) Advansafix IV R cosmo blackBRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R burgundy redBRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R moonlight blueBRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R grey marbleBRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cool flow - blueBRITAX RÖMER Autosjedalica gr. 2/3 (15-36 kg) Advansafix IV R storm grey
  • Grupa 1/2/3
  • Za dijete težine od 9 do 36 kg
  • Približno od 9 mjeseci do 12 god
  • Bočna zaštita SICT
  • Sigurnosni pojas u 5 točaka učvršćivanja (do 18 kg)
  • Prilagodljiva visina naslona za glavu
  • Ukonjiva navlaka
  • Garancija 2 god
Autosjedalica Britax Römer Advansafix IV R dizajnirana je za sigurnu i udobnu vožnju za djecu do 36 kg. To je idealna autosjedalica za svaku obitelj.
Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", sjedalo se može lako pretvoriti iz autosjedalice s pojasom u 5 točaka učvršćivanja u autosjedalicu s 3 točke učvršćivanja- ovisno o djetetovom rastu.
Autosjedalica Advansafix IV R pruža potpunu fleksibilnost i zaštitu. Kada dijete pričvrstite u autosjedalici pomoću remena s 3 točke, funkcija "SecureGuard" osigurava optimalan položaj pojasa preko zdjelice, smanjujući rizik od ozljeda trbušnog područja. Podesivi SICT u obliku slova V naslon za glavu pruža sigurnost čak i u slučaju bočnog udara.

Svojstva:

- Flip & Grow : Kada dijete dostigne težinu od 15 kg (do max. 18 kg), sjedalo sa 5-točaka učvršćivanja sigurnosnog pojasa trebate promijeniti na kopču za pojas s 3 točke. Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", ova promjena je brza i jednostavna. Jednostavno namjestite naslon za glavu, zatim pomaknite ploču za prilagođavanje "Flip & Grow" tako da se SecureGuard nalazi iznad sjedala.

-"EasyRecline" : Pogodan je za sve uzraste i omogućuje namještannje sjedala tri udobna položaja

- "Isofix sustav" : U slučaju sudara, Isofix sustav usmjerava silu udara prema dolje, prema sjedalu automobila, čime se posebno smanjuje rizik od ozljeda na djetetov vrat i glavu.

-Sigurnosni pojas s 5 točaka učvršćivanja: Pojas u 5 točaka učvršćivanja jedan je od najsigurnijih načina za pričvršćivanje djeteta u autosjedalici, pazeći da je dijete čvrsto i sigurno pričvršćeno uz zaštitni pojas.Mekani neoprenski jastučići : Novi, mekani neoprenski jastučići na području prsa savršeno prianjanju uz djetetovo tijelo. Osiguravaju udobnost tijekom vožnje i smanjuju mogućnost pomicanja djeteta pod pojasevima. Mogu se lako ukloniti i oprati.


"SecureGuard": Nova tehnologija Secure Guard još je jedna sigurnosna točka u automobilu koja pruža veću sigurnost od klasičnih dječjih autosjedalica. Optimalan položaj sigurnosnog pojasa s najnovijom tehnologijom Secure Guard osigurava da sigurnosni pojas ostane čvrst unatoč raznim aktivnostima djeteta dok je u vozilu.

Fleksibilna bočna zaštita od sudara vozila (Side Impact Cushion Technology – SICT- SICT): Britax Römer Advansafix II SICT pruža uklonjivu bočnu zaštitu, koja se koristi na bočnim stranama prema vratima te pruža jednostavno premještanje autosjedalice u druga vozila ili prilagođavanje za prijevoz drugih putnika.

"Top Tether" pojas : remen sprječava da se autosjedalica pomakne u slučaju sudara. Pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost autosjedalice.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.