Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BRITAX RÖMER autosjedalica grupa 2/3 KIDFIX II S blue marble 2000031442

Redovna cijena
1.749,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Kidfix II S za dijete od 15 - 36 kg (3,5 - 12 god)
  • Napredna zaštita od bočnih udaraca - SICT
  • SecureGuard - napredno namještanje pojasa vozila preko djetetove zdjelice
  • Naslon autosjedalice može se odvojiti i koristiti samo kao booster
  • Navlaka sjedala može se skinuti i prati
  • Naslon u obliku sjedala V jednostavno se prilagođava
  • Garancija 2god
KIDFIX2 2-u-1 autosjedalica za djecu u dobi od 3,5 do 12 godina. Zahvaljujući naslonu u obliku slova V i prilagodljivog sistema SICT-a, sjedalo nudi izvanrednu sigurnost i zaštitu u slučaju sudara. Preporuča se korištenje autosjedalice s naslonom što je duže moguće. Međutim, na KIDFIX2 S možete ukloniti naslon kada dijete dosegne 135 cm te ostaje booster sjedalo.

Napredna zaštita od bočnih udara - SICT

SICT nudi vrhunsku zaštitu za vaše dijete u slučaju bočnih udara. Smanjuje sile udara smanjujući udaljenost između automobila i autosjedalice te apsorbira energiju prije nego što dospije do djeteta. Da biste iskoristili zaštitu, jednostavno prilagodite SICT na bočnoj strani autosjedalice koji je najbliže vratima.

SecureGuard

SecureGuard pomaže u zaštiti osjetljivog dijela trbuha vašeg djeteta dodavanjem dodatne četvrte točke učvršćivanja kod vezanja sigurnosnog pojasa vozila u 3 točke. Držeći pojas u optimalnom položaju iznad djetetovih zdjeličnih kostiju, SecureGuard pomaže smanjiti sile u slučaju frontalnog sudara do 35% *

Naslon u obliku slova V jednostavan je za prilagođavanje.

Naslon u obliku slova V za optimalnu potporu djetetu, pruža više prostora za leđa i ramena. Osim toga, naslon za leđa automatski se prilagođava kutu sjedala u vozilu, pružajući djetetu bolju udobnost i udobniji položaj.

Jednostavno prilagodljiv naslon za glavu

Naslon je posebno dizajniran za stariju djecu za upotrebu uz sigurnosni pojas u 3 točke. Jednom rukom može se lako prilagoditi ispravnom položaju, neposredno iznad djetetovih ramena, čak i kad dijete sjedi. Naslon je ergonomski oblikovan kako bi podržao djetetovu glavu kada spava.

Naslon autosjedalice koji se može ukloniti

Dječja autosjedalica s naslonom najsigurnija je opcija za vaše dijete. Stoga se preporučuje da dijete koristi potpuno sjedište što je duže moguće. Za veću fleksibilnost, naslon se može ukloniti kada dijete dosegne 135 cm; te ostaje booster sjedalo. Zahvaljujući SecureGuardu - sigurnosni pojas vozila optimalno je postavljen bez naslona autosjedalice.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.