Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BRITAX RÖMER autosjedalica grupa 2/3 KIDFIX SL fire red 2000030851

Redovna cijena
1.049,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Kidfix SL autosjedalica je za dijete od 3,5 - 12 god (15-36kg)
  • Velike bočne stranice za udobnost i sigurnost
  • Sistem Soft-Latch Isofix konektora za jednostavno učvršćivanje autosjedalice u vozilo
  • Navlaka se može skinuti i prati
  • Naslon je ergonomski, u obliku slova V
  • Jednostavno prilagodljiv naslon za glavu
  • Garancija 2 god
Dječja autosjedalica Römer KIDFIX SL nudi vašem djetetu maksimalnu razinu sigurnosti i udobnosti, a autosjedalica će rasti s vašim djetetom od 3,5 do 12 godina.

Jednostavno i brzo: Soft-Latch sustav za izravno i jednostavno spajanje na Isofix sustav u vašem vozilu. Dijete se pričvršćuje pojasom vozila u 3 toče učvršćivanja.

Jednostavnno prilagođavanje naslona u obliku slova V

Naslon u obliku slova V dizajniran tako da optimalno podržava dijete kroz njegov rast, pruža više prostora za leđa i ramena, a naslon se automatski prilagođava kutu sjedala vozila, pružajući djetetu bolje prijatno i ugodno držanje.


Ergonomsko uzglavlje

Naslon za glavu posebno je dizajniran i prilagođen za pričvršćivanje sigurnosnim pojasom vozila u 3 točke. Jednom rukom može se lako prilagoditi u ispravan položaj, neposredno iznad djetetovih ramena, čak i kad dijete sjedi. Naslon za glavu ergonomski je oblikovan kako bi podržao djetetovu glavu kada spava. Meka podstavljena navlaka sjedala pruža idealnu udobnost.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.