BRUDER Cat veliki buldožer 02452 - Baby Center internet trgovina
0
BRUDER Cat veliki buldožer 02452
REDOVNA CIJENA
619,99 KN 82,29 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 729839

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Dob: 3+ god
Bruder bager CAT buldožer, sa vratima koja se otvaraju, pomični dijelovi. Lančane gusjenice. Izrađeno od kvalitetne plastike. Omjer 1:16.

Tvrtka BRUDER u izradi igračaka koristi najnovije tehnologije. Svaka igračka prolazi strogu kontrolu kvalitete i funkcionalnosti. Sve igračke imaju europski standard EN 71. BRUDER nudi široku paletu igračaka koje osim visoke kvalitete imaju i pristupačne cijene.

KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.