BRUDER kopač cat 02445 - Baby Center internet trgovina
0
Poštovani,

Bubamara i Baby Center sada su postali jedna velika obitelj. Više informacija

Dobrodošli u obitelj. Dobrodošli u Baby Center.
BRUDER kopač cat 02445
41,14 € 309,99 Kn
REDOVNA CIJENA
41,14 € 309,99 Kn

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 2 do 4 radnih dana

Šifra (SKU): 12233

  • Dob: 3+ god
Žuti kopač CAT vrijedno radi na tvom gradilištu, koristeći pritom okretnu kabinu, poničnu grabilicu zemlje, pijeska, šljunka… a sve to na kotačima s profilom.
Dimenzije: 44 x 17 x 27 cm.

Tvrtka BRUDER u izradi igračaka koristi najnovije tehnologije. Svaka igračka prolazi strogu kontrolu kvalitete i funkcionalnosti. Sve igračke imaju europski standard EN 71. BRUDER nudi široku paletu igračaka koje osim visoke kvalitete imaju i pristupačne cijene.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// * NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce na dan početka akcije. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce ili članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN