CARRIWELL tajice udobne potporne,crne S black - Baby Center internet trgovina
0
CARRIWELL tajice udobne potporne,crne S black
264,99 KN 35,17 €
REDOVNA CIJENA
264,99 KN 35,17 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 599508

  • Udobne tajice pružaju cjelodnevnu potporu
  • Izuzetno meke, rastezljive i prozračne
  • Prilagođene osjetljivoj trudničkoj koži
  • Abdominalna potpora pomaže umanjiti bolove u kralježnici tijekom trudnoće
  • Sastav: 90% poliestersko vlakno, 10% elastansko vlakno
Uživajte u vašem majčinstvu bez stresa!
Carriwell linija donjeg rublja za trudnice i dojilje susreće sve vaše potrebe za vrijeme i nakon trudnoće. Carriwell je renomirana danska firma koja dizajnira i razvija ugodno i potporno rublje za dojilje i trudnice još od 1996.

Potporne tajice za trudnice
Nastavite uživati u svojim aktivnostima i za vrijeme trudnoće sa Carriwell potpornim tajicama.
Rastezljiva tkanina je svilenkasto meka i prozračna što ju čini idealnom za osjetljivu kožu. Ugrađena potpora za trbuh je mekana i osigurava potporu kroz cjelodnevno nošenje. Također, abdominalna potpora pomaže umanjiti bolove u kralježnici za vrijeme trudnoće.
Tajice su dostupne u klasičnoj, crnoj boji u 4 veličine.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.