CLASSIC WORLD 75 set vlak 4163 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CLASSIC WORLD 75 set vlak 4163
429,99 KN
REDOVNA CIJENA
429,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 656420

  • Set željeznica 75 komada
  • Dimenzije: 96x55x20 cm
  • Preporučena dob: 3 + god
Set vlak od 75 dijelova i kranom koji se okreće. Velika zabava uz utovar i prijevoz tereta kroz užurbani grad. Ovaj set pomaže djeci u razvijanju koordinacije i rješavanju problema.

Upozorenje: opasnost od gušenja- duga žica. Opasnost od davljenja. Nije za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Classic World postavio je najviše kriterije kvalitete. Znamo da vaša djeca zaslužuju samo najbolje igračke. To osiguravamo strogim postupkom kontrole kvalitete. Kod izrade igračaka posebnu pažnju treba posvetit izboru materijala, zato koristimo FSC drvo koje je ekološki prihvatljivo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.