CLASSIC WORLD geometrijski oblici 3538 - Baby Center internet trgovina
0
CLASSIC WORLD geometrijski oblici 3538
139,99 KN
REDOVNA CIJENA
139,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 656396

  • Geometrijski oblici za razvrstavanje
  • Dijete uči raspoznavati boje i oblike
  • Dimenzije: 22x22,5x6 cm
  • Preporučena dob: 3+ god
Razvrstavanje oblika potiče dijete na brojanje, sortiranje i prepoznavanje boja i oblika. Može se koristiti i za slaganje zanimljivih oblika.

Upozorenje: opasnost od gušenja- sadrži male dijelove. Nije za djecu mlađu od 3 god.

Classic World postavio je najviše kriterije kvalitete. Znamo da vaša djeca zaslužuju samo najbolje igračke. To osiguravamo strogim postupkom kontrole kvalitete. Kod izrade igračaka posebnu pažnju treba posvetit izboru materijala, zato koristimo FSC drvo koje je ekološki prihvatljivo.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.