CYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 river blue turquoise - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 river blue turquoise
892,49 KN 1.049,99 KN
Redovna cijena 1.049,99 KN
-15%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

892,49 KN

Vrijedi od 19.05.2022 do 22.05.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 934374

Boje

CYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 deep black blackCYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 river blue turquoiseCYBEX autosjedalica grupa 0+ (do 13 kg) Aton 5 granite black black 520000175CYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 soho grey mid greyCYBEX Autosjedalica gr. 0+ (do 13 kg) Aton 5 navy blue
  • Grupa 0+ (od 0 do 13 kg)
  • Od rođenja do približno 18 mjeseci starosti djeteta
  • Prilagodljiv naslon za glavu u 8 položaja
  • Linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem)
  • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
  • Integrirani sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca (UVP50+)
  • Može se koristiti sa bazom, ili bez - vezanjem remenom
  • Težina sjedalice: 4,8 kg

Autosjedalica grupe 0+ za djecu od rođenja do 13 kg, ili približno 18 mjeseci života. Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović. Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad. Nova funkcija omogućava odličan idealan kut sjedenja te osigurava maloj djeci da leže, sa odlično poravnatom glavom, vratom i prsima. Rizik od gušenja padanjem glave prema naprijed time je značajno umanjen. Autosjedalica se može koristiti vezanjem sa remenom ili sa bazom za jednostavniju instalaciju.

Naslon za glavu podesiv po visini
Jednostavno rukovanje i idealna zaštita koja se prilagođava rastu djeteta. Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas još je jedan aspekt optimalne bočne zaštite dječje autosjedalice u slučaju udara.
Visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu, čime komplicirano vezivanje i odvezivanje remenja postaje stvar prošlosti. Y-sustav vezivanja dokazano je učinkovito i udobno sigurnosno rješenje, posebice za vrlo male bebe. Mekani jastuk sjedala pričvršćen na naslon za glavu može se također koristiti za regulaciju visine bebine zdjelice.

L.S.P. sustav
Linearna bočna zaštita od udaraLinearna bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) u kombinaciji s okvirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.
Prvi udar prilikom nesreće raspoređuje se preko sustava linearne bočne zaštite (L.S.P. sustav) i njegovog štitinika koji se može proširiti te ga fleksibilna struktura materijala sjedala apsorbira. Fleksibilni materijal i struktura dječje autosjedalice apsorbiraju silu udarca te je preusmjeravaju dalje od djeteta.

Integrirano podešavanje visine sjedala
Vratni mišići i refleksi kod nedonoščadi i malih beba još su nedovoljno razvijeni te zbog toga postoji opasnost da njihova glava padne prema naprijed, što može dovesti do ozbiljnih poteškoća s disanjem te do gušenja.Kroz blisku suradnju s njemačkim doktorima i primaljama provedena su brojna testiranja kako bi se utvrdio idealni kut sjedenja za malu djecu te je razvijena nova funkcija koja osigurava najravniji mogući položaj za ležanje. Time je opasnost od gušenja znatno smanjena. Mehanizam za podešavanje omogućuje većoj djeci više prostora i udobnosti.

Cybex sustav za putovanja
CYBEX dječje autosjedalice jednostavno se mogu pretvoriti u sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX kolica ili kolica drugih proizvođača, pomoću jednostavnog adaptera. CYBEX autosjedalice lagane strukture, fleksibilne i štede prostor, idealne su za roditelje koji su stalno u pokretu, te pružaju novu dimenziju mobilnosti.

- dužina / širina / visina: 640 / 430 / 390-560 mm
- težina: 4,8 kg
- UN R44/04
- Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
- Razvijeno i dizajnirano u Njemačkoj

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.