CYBEX Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) i-size Pallas G granite black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) i-size Pallas G granite black
2.249,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.249,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1028910

Boje

CYBEX Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) i-size Pallas G granite blackCYBEX Autosjedalica gr. 1/2/3 (9-36 kg) i-size Pallas G soho grey
 • Primjereno od približno 9 - 50 kg
 • Visina: 76 - 150 cm
 • Dpb: od 15 mjeseci do približno 12 godina
 • 40% smanjenje ozljeda vrata
 • Više od 10 godina upotrebe
 • Jednostavno postaljanje autosjedalice u udoban položaj za spavanje
 • Osigurava ugodnu cirkulaciju zraka čak i u vrućim danima
 • Izvrsna integrirana zaštita od bočnog udara
 • Perivo strojno na 30 ° C,
 • ISOFIX i Top Tether za postavljanje
 • Garancija: 3 godine
Roditelji već godinama povjerenje daju autosjedalicama Cybex, za sigurnost svoje djece. Pallas G i-Size je sljedeća generacija nagrađivane serije koja predstavlja godine uspješnih inovacija. Temeljeno na velikom iskustvu sa tehnologijom zaštite od udara, poboljšana je još većom sigurnosti i jednostavnosti upotrebe te smanjuje rizik od ozljeda vrata za 40%. Autosjedalica, koja raste zajedno s vašim djetetom, pružajući više od 10 godina udobnosti i zaštite.

Pallas G i-Size: Autosjedalica potpuno primjerena za nadolazeće godine, uvijek spremna zaštititi najmlađe.

ZNAČAJKE

Doznajte kako testirane funkcije Pallas G i-Size mogu pružiti zaštitu vašem djetetu od prvih putovanja kao mališana pa sve do pred tinejdžerskih godina.

40% smanjenje ozljeda vrata

Advanced Impact Shield smanjuje rizik od ozljeda vrata u frontalnom sudaru s izvrsnim performansama u usporedbi sa sustavom pojasa. U frontalnom sudaru dijete se pomiče prema naprijed prema udarnom štitu, koji djeluje na sličan način kao zračni jastuk, s udarnom silom raspoređenom na velikoj površini. To smanjuje opterećenje osjetljivog vrata i štiti djetetovu glavu.

Više od 10 godina upotrebe

Autosjedalica 2 u 1, koja raste s vašim djetetom kroz djetinjstvo - od malene do pred-tinejdžerske dobi. Vaše dijete je zaštićeno štitnikom, sve do 21 kg. Tada se uklanja štitnik, a autosjedalica se osigurava sigurnosnim pojasom vozila, pružajući pouzdanu zaštitu do visine od 150 cm (približno 12 godina).

Osigurava vaše dijete u sekundi

Integrirani podesivi štitnik osigurava vaše dijete lako, brzo i pouzdano, a istraživanje pokazuje da štitnik ima znatno nižu stopu pogrešaka od automobilskih pojaseva. Štitnik ima praktičan sustav kopčanja - nema potrebe za naginjanjem iznad djeteta ili muke sa sigurnosnim pojasevima. Podesivo postavljanje štintika pruža izvrsnu udobnost vašem djetetu.

Izvrsna integrirana zaštita od bočnog udara

Linearni sustav bočne zaštite Plus nudi dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. L.S.P. System Plus smanjuje sile bočnog udara za više od 20% u odnosu na istu autosjedalicu bez L.S.P. sustava.

Jednostavno postaljanje autosjedalice u udoban položaj za spavanje

Prilagođavanje sjedala jednom rukom u nagnutiji položaj osigurava da je vaše dijete ugodno smješteno i zadovoljno. Bez obzira na dob djeteta, možete sjedalo jednostavno nagnuti kako bi moglo dobro spavati u pokretu.

Osigurava ugodnu cirkulaciju zraka čak i u vrućim danima - za udobnost vašeg djeteta

Sustav cirkulacije zraka osigurava prolazak zraka kroz autosjedalicu, tako da se u autosjedalici ne nakuplja toplina i stvara ugodnu temperaturu u autosjedalici čak i u vrućim danima.

Intuitivno i bez naprezanja za sigurnu instalaciju

ISOFIX i Top Tether omogućuju jednostavnu i sigurnu ugradnju autosjedalice. ISOFIX osigurava ispravnu ugradnju autpsjedalice, a Top Tether osigurava dodatno sidrenje za veću sigurnost i stabilnost. Oba dodatka imaju vizualne indikatore koji potvrđuju da je autosjedalica pravilno instalirana i spremna za upotrebu.


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.