Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX autosjedalica grupa 0+ Cloud Q fashion edition birds of paradise multicolor 517000969

Redovna cijena
2.099,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.889,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: do 21 radni dan
Na raspolaganju u poslovnicama:
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
 • Grupa 0+ (od 0 do 13 kg)
 • Od rođenja do približno 18 mjeseci starosti djeteta
 • Izvan automobila nagib autosjedalice moguće postaviti u ležeći položaj
 • Automatsko podešavanje visine autosjedalice
 • Naslon za glavu podesiv po visini (11 položaja)
 • Zasebno podesivi teleskopski L.S.P. štitnici
 • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
 • Iznimno široki sigurnosni pojasevi Y oblika s mekanim jastučićima
 • Integrirani sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca i vjetra (UVP50+)
 • U skladu s novim ECE R-44/04 Supplement 7 standardom
 • Garancija: 3 godine
Redefiniranje luksuznog putovanja

Autosjedalica s pojasevima Cloud Q pokazala se kao apsolutni pobjednik u grupi 0+ u testiranjima provedenima od strane njemačkog Stiftung Warentest u 6. mjesecu 2015. Bila je to jedina autosjedalica koja je u kategoriji sigurnosti postigla ocjenu „vrlo dobar“. Ova vrhunska autosjedalica pokazala se kao savršen spoj vrhunske zaštite i nove vrste putnog sustava s nenadmašnom zaštitom u i izvan automobila.

Zahvaljujući ležećem položaju, Cloud Q izvan automobila pretvara se u praktičnu dječju košaru. Ova inovativna autosjedalica opremljena je teleskopskim L.S.P. sustavom, gotovo u potpunosti ravnim ležećim položajem, kad se koristi unutar automobila i XXL krovićem za zaštitu od sunca i vjetra (UVP50+). Podešavanjem naslona za glavu po visini (11 položaja) automatski se mijenja duljina pojasa i kut sjedenja. Kao rezultat autosjedalica raste zajedno s djetetom.

Ergonomski ležeći položaj izvan automobila

Nova značajka autosjedalice Cloud Q je ta da se izvan automobila može podesiti u ležeći položaj. Zahvaljujući povećanom prostoru za noge i ležećem položaju dijete leži udobno i u ergonomski ispravnom položaju.

The angle can be adjusted easily with one hand without having to take the child out of the carrier, and the handle remains in the carrying position for easier mobility. In combination with the CYBEX pushchairs, the Cloud Q can be used as a visually harmonious travel system. Thanks to the flat lying angle, the infant car seat transforms into a practical and clever carry cot for the first months. The sleeping baby can rest with optimal protection and in an ergonomically correct position.
Nagib autosjedalice može se jednostavno podesiti jednom rukom, bez potrebe da se dijete vadi iz autosjedalice, dok ručka ostaje u položaju za nošenje i tako olakšava prenošenje autosjedalice. U kombinaciji s Cybex kolicima, Cloud Q može se upotrjebljavati kao vizualno usklađen putni sustav. Zahvaljujući ležećem položaju, ova dječja autosjedalica pretvara se u praktičnu košaru djetetove prve mjesece. 

Automatsko podešavanje visine autosjedalice - za idealan, gotovo ležeći položaj

Cloud Q prilagođena je potrebama i najnježnije i prerano rođene novorođenčadi. Prevoženje nedonoščadi i jako male novorođenčadi čiji vratni mišići i refleksi nisu još u potpunosti razvijeni jedan je od najvećih izazova s kojim su se susreli naši inženjeri. Po svaku cijenu bilo je potrebno izbjeći padanje glave novorođenčeta prema naprijed tijekom spavanja, jer ono može dovesti do problema s disanjem.

Zajedno s njemačkim medicinskim stručnjacima i primaljama, te uzimajući u obzir rezultate mnogih testova, razvijena je nova značajka, koja omogućuje najvodoravniji mogući ležeći kut između glave, vrata i prsnog koša, čime je rizik od poteškoća s disanjem značajno smanjen. Podešavanjem naslona za glavu automatski se mijenja i kut sjedenja i autosjedalica raste zajedno s djetetom. Zahvaljujući ovakvom integriranom automatskom podešavanju, autosjedalica i većoj djeci pruža više prostora i udobnosti.

Teleskopski L.S.P. sustav u kombinaciji sa školjkom apsorbira energiju bočnog udarca

Teleskopski L.S.P. sustav može se jednostavno i zasebno podesiti. Energije nastale silinom udarca u slučaju nesreće produljenim bočnim štitnicima prenose se na školjku autosjedalice, koja ih apsorbira i usmjerava dalje od djeteta, zahvaljujući svojoj strukturi i fleksibilnim materijalima.

Naslon za glavu podesiv po visini u 11 položaja za savršenu zaštitu koja raste zajedno s djetetom

U kombinaciji s teleskopskim L.S.P. sustavom po visini podesiv naslon za glavu pojačava izvanrednu bočnu zaštitu Cloud Q autosjedalice.

Zahvaljujući novom, u 11 položaja, po visini podesivom naslonu za glavu s integriranim vodilicama pojasa, duljina pojasa automatski se mijenja, kako se podešava visina naslona. Potrebe za kompliciranim prekopčavanjem pojasa nema, što pogrešno korištenje sjedalice čini gotovo nemogućim.

Integrirani sklopivi XXL krović za savršenu zaštitu od sunca i vjetra (UVP50+)

Za maksimalnu zaštitu dječje kože, sa sjedalicom usklađeni sklopivi krović, ispunjava strogi australski standard za zaštitu od sunca UVP50+.

Integrirani, iznimno veliki, krović elegantno se stapa s vizirom. Krović se može postupno produžavati, pružajući tako ne samo savršenu zaštitu od sunca, već i zaštitu od vjetra i kiše.

- Dužina / širina / visina: 665, 440, 403 - 570 mm
- Masa: 5,4 kg
- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C
- Osmišljeno i dizajnirano u Njemačkoj

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.