Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size _ urban black black 519000957

Redovna cijena
2.899,99 Kn
  • i-Size: za dijete visine do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti)
  • Uključuje bazu Cybex M i-Size
  • Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag
  • Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm)
  • Nagib podesiv jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje)
  • „Click-in“ sustav za jednostavnu promjenu položaja autosjedalice (u smjeru vožnje ili unatrag)
  • Podesivi naslon za glavu (12 položaja)
  • Uključuje bazu Cybex M i-Size
  • Atest: ECE R 129 (i-Size)
  • Garancija: 3 godine
Sirona M2 i-Size autosjedalica okrenuta unatrag

Sigurno sjedenje s licem unatrag dok dijete ne naraste do visine od 105 cm

CYBEX Sirona M2 i-Size u skladu je s europskim zahtjevima i propisima za autosjedalice ECE R-129. Ta „i-Size regulativa“ definira kako se djeca do 16 mjeseci starosti moraju prevoziti u autosjedalicama okrenutima u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što prema mišljenju brojnih stručnjaka te potrošačkih i zdravstvenih organizacija, kao što su Which?, ADAC i nezavisna njemačka organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najsigurniji način prijevoza.

U dječjoj  autosjedalici CYBEX Sirona M2 i-Size dijete se može prevoziti okrenuto  licem u smjeru suprotnom od smjera vožnje - od rođenja pa sve dok dijete ne naraste do visine od 105 cm (približno 4 godine starosti). Novi , inteligentni dizajn čak i višoj djeci ostavlja dovoljno prostora za noge i omogućuje udobno sjedenje. Unatoč tome Sirona M2 i-Size ne zauzima puno prostora i može se jednostavno postaviti i u manjim automobilima. Dodatne funkcije, kao što je funkcija jednoručnog podešavanja nagiba, osiguravaju dodatnu udobnost i pojednostavljuju svakodnevnu uporabu.

Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto s licem u smjeru vožnje

Prema potrebi Sirona M2 i-Size može se koristiti i kao autosjedalica u kojem se dijete, nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm, može voziti i tako da sjedi licem okrenuto u smjeru vožnje.

„Click-in“ sustav Sirone M2 i-Size omogućuje jednostavnu promjenu iz položaja u kome je dijete licem okrenuto unatrag u položaj u kojem gleda u smjeru vožnje.

Integrirana linearno bočna zaštita od sudara (L.S.P. sustav) za povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara.

L.S.P. sustav apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi.

Bez obzira je li CYBEX Sirona M2 i-Size okrenuta prema unatrag ili prema naprijed, integrirana linearno bočna zaštita od sudara povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. Integrirani L.S.P. sustav otvori se sa strane bliže vratima i u kombinaciji sa zaštitama za glavu i ramena smanjiti silinu udarca.

Naslon za glavu podesiv u 12 položaja pruža udobnu zaštitu, koja „raste“ s djetetom.

Značajke:
 - Ljuska autosjedalice apsorbira sile udarca i štiti dijete
 - Držač pojasa pojednostavnjuje korištenje
 - Jednoručno podešavanje nagiba za jednostavno postavljanje u savršen položaj (ukoliko je autosjedalica postavljena unatrag nagib se može podesiti u 5 položaja, a u smjeru vožnje u 3 položaja)

 - Dimenzije (D x Š x V): 720 x 440 x 660 mm
 - Težina: 14 kg
 - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C 
 - Projektirano u Njemačkoj

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.