CYBEX autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl purple rain 517001376 - Baby Center internet trgovina
0
CYBEX autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl purple rain 517001376
1.239,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.239,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 732104

Boje

CYBEX Autosjedalica gr. 2/3 (15-36 kg) Solution M-Fix Sl pure blackCYBEX autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl purple rain 517001376CYBEX autosjedalica grupa 2/3 Solution m-fix Sl blue moon navy blue 517001370CYBEX Autosjedalica gr. 2/3 (15-36 kg) Solution M-Fix Sl grey rabbit/dark grey
  • Grupa 2/3 (od 15 do 36 kg)
  • Približno od 3. do 12. godine starosti djeteta
  • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
  • L.S.P. štitnici
  • Naslon za glavu prilagodljiv po visini (12 položaja)
  • Optimizirani sustav prozračivanja
  • Posebno široko i duboko sjedalo s mekanim sjedištem
  • Nagib naslona za leđa savršeno se prilagođava automobilskom sjedalu
  • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
  • Garancija: 3 godine


Sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) apsorbira energiju udarca u slučaju nesreće u vrlo ranoj fazi.

Silinu udarca u slučaju bočnog sudara sistematski apsorbiraju zasebno prilagodljivi bočni štitnici i štitnici za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u siguran položaj. 

Udobna zaštita koja „raste zajedno s djetetom“

Naslon za glavu je po visini prilagodljiv u 12 položaja te istovremeno osigurava maksimalnu sigurnost uz savršeno pristajanje. Naslon omogućuje da autosjedalica „raste zajedno s djetetom“ i osigurava iznimno dugu iskoristivost. Štitnici za glavu „rastu“ sa djetetovim potrebama za većim prostorom.

ISOFIX sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Optimizirani integrirani ventilacijski sustav održava ugodnu tjelesnu temperaturu čak i za vrućih dana.

Dodatni element paketa udobnosti Solution M-Fix autosjedalice je sustav mreže kanala za prozračivanje unutar naslona za leđa i komponenti sjedalice, koji osigurava ugodnu temperaturu sjedalice čak i za vrućih dana.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.