CYBEX Autosjedalica i-size 76-150 cm i-size Pallas G granite black - Baby Center internet trgovina
0
CYBEX Autosjedalica i-size 76-150 cm i-size Pallas G granite black
REDOVNA CIJENA
279,99 € 2.109,58 Kn

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 1028910

Boje

CYBEX Autosjedalica i-size 76-150 cm Pallas G ocean blue

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • Primjereno od približno 9 - 50 kg
 • Visina: 76 - 150 cm
 • Dpb: od 15 mjeseci do približno 12 godina
 • 40% smanjenje ozljeda vrata
 • Više od 10 godina upotrebe
 • Jednostavno postaljanje autosjedalice u udoban položaj za spavanje
 • Osigurava ugodnu cirkulaciju zraka čak i u vrućim danima
 • Izvrsna integrirana zaštita od bočnog udara
 • Perivo strojno na 30 ° C,
 • ISOFIX i Top Tether za postavljanje
 • Garancija: 3 godine
Roditelji već godinama povjerenje daju autosjedalicama Cybex, za sigurnost svoje djece. Pallas G i-Size je sljedeća generacija nagrađivane serije koja predstavlja godine uspješnih inovacija. Temeljeno na velikom iskustvu sa tehnologijom zaštite od udara, poboljšana je još većom sigurnosti i jednostavnosti upotrebe te smanjuje rizik od ozljeda vrata za 40%. Autosjedalica, koja raste zajedno s vašim djetetom, pružajući više od 10 godina udobnosti i zaštite.

Pallas G i-Size: Autosjedalica potpuno primjerena za nadolazeće godine, uvijek spremna zaštititi najmlađe.

ZNAČAJKE

Doznajte kako testirane funkcije Pallas G i-Size mogu pružiti zaštitu vašem djetetu od prvih putovanja kao mališana pa sve do pred tinejdžerskih godina.

40% smanjenje ozljeda vrata

Advanced Impact Shield smanjuje rizik od ozljeda vrata u frontalnom sudaru s izvrsnim performansama u usporedbi sa sustavom pojasa. U frontalnom sudaru dijete se pomiče prema naprijed prema udarnom štitu, koji djeluje na sličan način kao zračni jastuk, s udarnom silom raspoređenom na velikoj površini. To smanjuje opterećenje osjetljivog vrata i štiti djetetovu glavu.

Više od 10 godina upotrebe

Autosjedalica 2 u 1, koja raste s vašim djetetom kroz djetinjstvo - od malene do pred-tinejdžerske dobi. Vaše dijete je zaštićeno štitnikom, sve do 21 kg. Tada se uklanja štitnik, a autosjedalica se osigurava sigurnosnim pojasom vozila, pružajući pouzdanu zaštitu do visine od 150 cm (približno 12 godina).

Osigurava vaše dijete u sekundi

Integrirani podesivi štitnik osigurava vaše dijete lako, brzo i pouzdano, a istraživanje pokazuje da štitnik ima znatno nižu stopu pogrešaka od automobilskih pojaseva. Štitnik ima praktičan sustav kopčanja - nema potrebe za naginjanjem iznad djeteta ili muke sa sigurnosnim pojasevima. Podesivo postavljanje štintika pruža izvrsnu udobnost vašem djetetu.

Izvrsna integrirana zaštita od bočnog udara

Linearni sustav bočne zaštite Plus nudi dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. L.S.P. System Plus smanjuje sile bočnog udara za više od 20% u odnosu na istu autosjedalicu bez L.S.P. sustava.

Jednostavno postaljanje autosjedalice u udoban položaj za spavanje

Prilagođavanje sjedala jednom rukom u nagnutiji položaj osigurava da je vaše dijete ugodno smješteno i zadovoljno. Bez obzira na dob djeteta, možete sjedalo jednostavno nagnuti kako bi moglo dobro spavati u pokretu.

Osigurava ugodnu cirkulaciju zraka čak i u vrućim danima - za udobnost vašeg djeteta

Sustav cirkulacije zraka osigurava prolazak zraka kroz autosjedalicu, tako da se u autosjedalici ne nakuplja toplina i stvara ugodnu temperaturu u autosjedalici čak i u vrućim danima.

Intuitivno i bez naprezanja za sigurnu instalaciju

ISOFIX i Top Tether omogućuju jednostavnu i sigurnu ugradnju autosjedalice. ISOFIX osigurava ispravnu ugradnju autpsjedalice, a Top Tether osigurava dodatno sidrenje za veću sigurnost i stabilnost. Oba dodatka imaju vizualne indikatore koji potvrđuju da je autosjedalica pravilno instalirana i spremna za upotrebu.


Autosjedalica prikladna za dob do (u mjesecima) 144
Autosjedalica prikladna za dob od (u mjesecima) 15
Autosjedalica prikladna za težinu od (kg) 9
Autosjedalica prikladna za visinu do (cm) 150
Autosjedalica prikladna za visinu od (cm) 76
Broj položaja naslona ili raspon nagiba naslona 2
Dodatna bočna zaštita Da
Dubina autosjedalice (cm) 40.5
Garancija (u mjesecima) 36
Isofix Da
Naslon se namješta u nekoliko položaja Da
Naslon za glavu prilagodljiv po visini Da
Odvojiva navlaka Da
Odvojivi umetak (za novorođenče) Ne
Periva navlaka Da
Prilagodljivo po širini Ne
Težina sjedala (kg) 8.9
Visina autosjedalice (cm) 81
i-Size da
Širina sjedala (cm) 59.5
06/2021-2.0
Ne
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// * NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce na dan početka akcije. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce ili članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN