CYBEX Isofix baza i-size Z black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX Isofix baza i-size Z black
1.849,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.849,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 816179

Boje

CYBEX Isofix baza i-size Z black
  • Z-Line modularni sistem: kompatibilno s Cloud Z i Sirona Z
  • Inovativni 360 ° okretni mehanizam
  • Ulazak i izlazak iz vozila uz manje opterećenja na leđa roditelja
  • Baza se u auto postavlja s ISOFIX priključkom
  • Dimenzije u cm: D 66,5 x Š 40,5 x V 36,5
  • Težina: 7,7 kg
  • Garancija: 3 godine
CYBEX BAZA Z i-Size za autosjedalice Sirona Z i-Size i Cloud Z i-Size, omogućava rotaciju autosjedalice za 360 °.

Baza za autosjedalicu Cybex Base Z i -Size sa isofixom, za autosjedalice Sirona Z i-Size i Cloud Z i-Size, omogućava brzo i jednostavno namještanje autosjedalice. Potporna poluga pruža dodatnu stabilnost. Opremljena je s sigurnosnim indikatorima koji nam pokazuju da je pravilno namještena.

Mogućnost postavljanja:

180 ° (okrenut u smjeru suprotnom od smjera vožnje ("rear-facing") ili bočno prema vratima za lakši pristup do autosjedalice) - u kombinaciji sa autosjedalicom Cybex Cloud Z i-Size;
360 ° (okrenut u smjeru vožnje ili u smjeru suprotnom od smjera vožnje ("rear-facing") ili bočno prema vratima za lakši pristup do autosjedalice) - u kombinaciji sa autosjedalicom Cybex Sirona Z i-Size;
Mogućnost korištenja dvije različite skupine autosjedalica omogućava korištenje baze od rođenja do visine 105 cm ili 18 kg.

Z-LINE MODUL

Prilagodljivo rješenje će cijeniti svatko tko želi dugoročno koristiti bazu. Mogućnost korištenja autosjedalice za različite dobne skupine omogućava korištenje baze do približno 4 godine (do visine 105 cm ili 18 kg).

ROTACIJA 360 °

Jednostavno za korištenje, siguran i udoban rotacijski sistem:
- 180 ° u kombinaciji sa autosjedalicom Cybex Cloud i-size (okrenuto u smjeru suprotnom od smjera vožnje ili bočno prema vratima)
- 360 ° u kombinaciji sa autosjedalicom Sirona Z i-Size (obrnjen naprijed/natrag ili bočno prema vratima).

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.