CYBEX Kišobran kolica Eezy S twist +2 lava grey - Baby Center internet trgovina
0
CYBEX Kišobran kolica Eezy S twist +2 lava grey
REDOVNA CIJENA 491,07 € 3.699,99 Kn
15%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

417,40 € 3.144,92 Kn

Vrijedi od 23.05.2023 do 19.06.2023

Internet akcija

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1136428

 • Od rođenja do cca. 4 godine
 • Maksimalna nosivost 22 kg (do 15 kg u smjeru vožnje prema roditelju)
 • Sjedalo okretno za 360° jednom rukom
 • XXL krović s UPF50+
 • Oslonac za noge
 • Sklapanje jednom rukom
 • Veliki kotači za sve terene
 • Težina kolica: 8,6 kg
 • Garancija: 2 godine
Stvorena za urbane roditelje, Cybex Eezy S Twist +2 agilna su gradska kolica s velikim kotačima koji osiguravaju glatku vožnju na različitim terenima: od popločenih puteva do staza u prirodi - za neometanu mobilnost i ugodan djetetov san.
XXL krović nudi zaštitu UPF50 +, tako da vaše najdraže može uživati u hladu i zaštiti od sunca i vjetra.
Nudi mogućnost postavljanja sjedala kolica prema roditelju ili okrenuto prema naprijed. Ova pametna funkcija omogućuje brzo i jednostavno okretanja sjedala jednom rukom.
Uskih dimenzija, širine od samo 45 cm čini ova kolica savršenima za javni prijevoz, uske ulice i putovanja. Kompaktan sklopivi paket može stati bilo gdje, u najmanje prtljažnike automobila, ispod sjedala vlaka ili u restoranima.

Sloboda uz Twist
Putovanje je jednostavno kada se dobro pripremite, a uz Eezy S Twist + kolica ćete biti spremni na sve. Virtuozni urbani istraživač, Eezy S Twist + ima velike kotače i XXL krović, što omogućuje da se lako kreće zahtjevnim terenima i u različitim uvjetima - uz neke od funkcija koje ima, osigurana je udobnost i praktičnost bez obzira na to koliko je put avanturistički.

Okretanje sjedala za 360 °
Eezy S Twist + dizajniran je s nizom promišljenih značajki koje olakšavaju život roditeljima, a istovremeno osiguravaju udobnu vožnju za djecu od rođenja do približno 4 godine. S povlačenjem ručke, sjedište se može okrenuti iz smjera prema roditeljima; prema naprijed i obrnuto.

Glatka vožnja
Stvorena za urbane roditelje, Eezy S Twist + agilna su gradska kolica s velikim kotačima koji osiguravaju glatku vožnju na različitim terenima: od popločenih puteva do staza u prirodi.

Veliki zaštitni krović
XXL krović nudi zaštitu UPF50 +, tako da vaše najdraže može uživati u hladu i zaštiti od sunca i vjetra.

Podesiv naslon
Praktična funkcija namještanja nagiba jednom rukom omogućuje potpuno ležeći položaj, čineći Eezy S Twist + prikladnim od rođenja.

Zaštitna prečka i sigurnosni pojasevi
Sigurnost djece je prioritet svakog roditelja. Bilo da šetate ili odmarate u parku na klupi - dijete treba biti sigurno - to će Vam omogućiti sigurnosni pojasevi i prednja prečka.

Podesivi oslonac za noge
Jedna od najpoželjnijih funkcija kolica. Dječje nogice se brzo umaraju pa prilikom vožnje trebaju fiksni oslonac i potporu, sa ergonomskim sjedenjem ili ležanjem.

Praktično sklapanje
Brzi i jednostavan mehanizam sklapanja pretvara ova elegantna kolica u kompaktan "paket", u samo nekoliko sekundi, dok drugu ruku ostavljate slobodnom.

4-u-1 sistem putovanja
Udobno putovanje od rođenja može se postići zamjenom sjedala s košarom Cot S, Cybex ili gb dječjom autosjedalicom ili postavljanjem Cocoon S povrh spuštenog sjedala kolica. Za sistem putovanja potrebni su adapteri. Svi navedeni dijelovi (košara, autosjedalica, cocoon i adapteri se kupuju odvojeno).

Značajke:
 • Jedinstveni sistem okretanja jedinice sjedala jednom rukom
 • Veliki kotači s amortizacijom na svim kotačima
 • XXL krović kolica (UPF50 +) s mrežicom i dodatnim vizirom štiti od sunca i vjetra.
 • Višestruka funkcija nagiba uključujući potpuno ležeći položaj
 • Pametan mehanizam sklapanja jednom rukom
 • Uskih dimenzija, širine od samo 45 cm
 • Košara za kupovinu

  Dimenzije: dužina / širina / visina:
 • rasklopljena: 85 x 45 x 103 cm
 • sklopljena s kotačima: 70 x 48 x 33 cm
  Težina kolica: 8,6 kg.
  Kolica su primjerena od rođenja do otprilike 4 godine. U smjeru vožnje prema roditelju nosivost je do 15 kg, a u drugom smjeru do približno 22 kg.

  Garancija: 2 godine.
 • KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// * NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce na dan početka akcije. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce ili članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
  Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN