Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

EGMONT IGRA NA DANSKI NAČIN

  • Dimenzije: 136 x 205 mm
  • Meki uvez
  • 186 stranica
Igra na danski način

Što bi bilo kada bismo svoje razumijevanje dječjeg razvoja proširili sagledavajući ga s naglaskom na samoizražavanje
i zajedničko provođenje kvalitetnog vremena?

Danas previše vremena i energije ulažemo u obrazovne temelje dječjeg razvoja umjesto da djeci dopustimo da istražuju sebe i svoju okolinu. Bezbrižno nestrukturirano slobodno igranje nije gubitak vremena. Upravo suprotno, igra je dragocjeno iskustvo isprobavanja koje djeci nudi neograničene mogućnosti stvaranja i izražavanja beskonačnosti njihove mašte.

Ova se knjiga bavi pitanjem zašto je igra ključan element dječjeg razvoja i nudi uvid u važnost igre u odgoju otporne i zdrave djece. Praktičan je savjetnik za roditelje i odgojitelje o tome kako učiniti igru dijelom svakidašnjice.


Autorica Iben Dissing Sadahl ovlaštena je psihoterapeutkinja i obiteljska savjetnica s dugogodišnjom privatnom praksom u Kopenhagenu u Danskoj. Autorica je i bestsellera Danski odgoj djece.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.