Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

EGMONT "NE BAŠ SAVRŠENA MAMA"

Redovna cijena
99,99 Kn
  • Format: Meki uvez
  • Broj stranica:240
  • Dimenzije:13,5 x 20,5 cm

OVO NIJE PRIRUČNIK ZA RODITELJE. OVO JE STVARAN ŽIVOT.

Ne tako savršena mama neuvijeno opisuje majčinstvo kao ono što i jest: neuredna, izluđujuća i urnebesna stvarnost u kojoj ne postoji univerzalan pristup te je ponekad sasvim u redu nemati blage veze što činite. Stvari koje je naučila dok se borila s dvama dječacima – od poroda do prvih zubića, hranjenja u tri ujutro, dječjih bijesnih izljeva, igraonica i privikavanja na kahlicu – nasmijat će vas do suza i silno utješiti činjenicom da sasvim sigurno niste jedini koji to prolaze…

Ne tako savršena mama blogerska je i Facebook senzacija! Tisuće ljudi obožavaju njezine objave jer na urnebesan i bolno iskren način opisuje majčinstvo. Od veličanstvenih trenutaka roditeljskog života do emocionalnih ponora kada se osjećate kao da možda niste stvoreni za tu ulogu, ovaj neuvijeni prikaz stvarnosti majčinstva osvojio je srca roditelja diljem svijeta.

Ne tako savršena mama ne libi se nijedne teme – od izrazitog manjka sjaja u trudnoći do naoko beskonačnih noćnih hranjenja; od druženja za majke i dojenčad do povratka na posao; od nošenja s dječjim bijesnim ispadima do snalaženja u paklu igraonica.

Ova vam knjiga neće reći kako biti roditelj, što kupiti ili kako se trebate osjećati. Osvježavajuća iskrenost zajamčeno će vas nasmijati, a možda i rasplakati te ćete nesumnjivo odahnuti zbog spoznaje da sasvim sigurno niste jedini...


KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.