Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ERGOBABY nosiljka set Original crna/bež + udobni prirodni umetak

Redovna cijena
989,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR08 Varaždin
  • Ergobaby Original nosiljka i umetak za novorođenče
  • 3 udobna i ergonomska položaja za nošenje djeteta:
     - na trbuhu prema roditelju,
     - na leđima i
     - na boku
  • Za nošenje djeteta od rođenja do vrtičke dobi (18 kg)
  • Vrhunska ergonomija za dijete i roditelja
Ergobaby Set Original - sve što Vam je potrebno od rođenja do predškolske dobi za nošenje u 3 položaja

Ergobaby nosiljka Original, uz dodatak umetka za novorođenčad, omogućava zdravo i pravilno nošenje djece od samog rođenja pa sve do vrtićke dobi, odnosno do 18 kg. Bez umetka za novorođenčad nosiljka se može koristiti od otprilike 4 mjeseca starosti djeteta. 

Treća generacija prve Ergobaby nosiljke, od koje i potječe naziv ovog branda, udobnija je nego ikada do sada. Nosiljka je napravljena od kvalitetnog i izdržljivog pamučnog platna, s izvrsno podloženim naramenicama i pojasom za struk koji se lako namještaju i osiguravaju savršeno pristajanje nosiljke. Ergobaby Original dostupna je u raznim popularnim bojama i dezenima, te kao sve Ergobaby nosiljke, omogućava da dijete nosite blizu, da se dijete osjeća sigurno i udobno. Istovremeno olakšava nošenje djeteta i pruža slobodu pokreta. Zbog ergonomskog dizajna prilagođena je kako svakodnevnim aktivnostima, tako i duljim šetnjama, a njene atraktivne boje i dizajn čine je izvrsnim modnim dodatkom kako za gradske tako i za aktivnosti u prirodi.

Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljka raspoređuje većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomaže sprečavanju pritiska na kralježnicu.

Ergobaby nosiljke također i roditeljima ublažavaju fizički napor, jer raspoređuju težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne, kako bi roditelji mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, pružiti ruku drugom djetetu... ukratko: ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.

Osobine nosiljke Ergobaby Original:
- Meka strukturirana nosiljka, ergonomski oblikovana - udobna i ergonomski ispravna za djecu i roditelje.
- Omogućava nošenje djeteta na trbuhu (isključivo prema osobi koja nosi dijete), na leđima i na boku.
- Jednostavno se koristi od rođenja (s umetkom za novorođenče) do 18 kg.
- Osigurava anatomski položaj djeteta i idealnu raspodjelu težine.
- Priznata je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova - International Hip Dysplasia Institute.
- Kapuljača na nosiljci osigurava privatnost, štiti od sunca, vjetra i kiše, te pridržava djetetovu glavu dok dijete spava. Kad nije u upotrebi kapuljača se može spremiti u džepić na prednjem kraju nosiljke, a ima i kopče za namještanje po visini, odnosno prilagođavanje visine kapuljače veličini djeteta.
- Dodatni džepić za sitnice, zatvoren patentnim zatvaračem.
- Visoko kvalitetne naramenice i pojasevi, usklađeni s bojom nosiljke, koji se lako namještaju i zatežu. - Prsna trakica čija se visina jednostavno namješta.
- Kopče visoke kvalitete - brojna testiranja, pojačani šavovi na svim dijelovima tkanine
- Izdržljivost testirana do 40 kg na kritičnim spojevima.
- Može se kombinirati s brojnim dodacima.
- Primjerena za pranje u perilici rublja (na laganom programu, do 30°C).
- 100% pamučna nosiljka.

Veličina:
Dužina naramenica: 60 do 114 cm
Opseg pojasa za struk: 60 do 124 cm

Ergobaby udobni umetak pruža savršenu udobnost i podršku za novorođenče, koje se nosi u Ergobaby nosiljci

Koristi se od rođenja (za dijete koje ima 3,5 kg ili više) do dobi od otprilike 4 do 6 mjeseci (do težine od 5,5 kg i dobre kontrole vrata i glavice).

Umetak pruža podršku za glavu, vrat i kralježnicu te osigurava da je dojenče na ispravan način postavljeno u Ergobaby nosiljci.

Osobine Ergobaby umetka za novorođenče: 
- Omogućava korištenje Ergobaby nosiljki 360 i Original od prvog dana, tako da dijete možete držati blizu i na sigurnom, a istovremeno biti mobilni i imati slobodne ruke. 
- Osigurava da dijete od rođenja u nosiljci bude postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. 
- Umetak je napravljen tako da se prilagođava rastu djeteta. 
- Umetak je obavezan za korištenje (s nosiljkama Original i 360) za djecu do 5.5 kg, odnosno do trenutka kada dijete može samostalno držati vrat i glavicu, te mu je udobno s raširenim nogama u nosiljci. Razvoj i rast djece je individualan, te se prelazak iz umetka izravno u nosiljku obično odvija između 4. i 6. mjeseca. Treba pojedinačno promatrati svako dijete i prilagoditi se njegovim specifičnim potrebama. 
- Jednostavno postavljanje i vađenje djeteta iz nosiljke s umetkom. 
- Pahuljasta pamučna podstava i oblik lepeze omogućavaju veću prozračnost za dijete u umetku. 
- Opcionalni jastučić u dnu umetka služi za povišeni položaj i ispravan stav nogu u nosiljci. Može se izvaditi prema potrebi. 
- Priznat je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova - International Hip Dysplasia Institute. 
- Školjka umetka savršeno prianja uz Ergobaby Original nosiljku s 3 položaja i Ergobaby 360 nosiljku s 4 položaja nošenja. Umetak se jednostavno koristi i lako se kopča na nosiljku. 
- Svi Ergobaby umeci za novorođenčad mogu se koristiti sa svim Ergobaby nosiljkama - osim s nosiljkom Ergobaby Adapt za koju nije potreban umetak. 
- 100% visokokvalitetni pamuk. 
- Može se prati u perilici za rublje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.