Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FEBER VOZILO NA AKUMULATOR QUAD BRUTALE 12V 800003077

Redovna cijena
2.359,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.651,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR03 Split
Proizvod preporučamo za djecu od 3. godine starosti nadalje. Težina i dimenzije proizvoda navedene su na ambalaži. Uključuje akumulator (bateriju). Kako biste osigurali dugi vijek trajanja baterije, prije prve upotrebe u potpunosti napunite bateriju. Molimo da pažljivo pročitate upute za postupanje s baterijom. UPOZORENJA! Proizvod nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine jer sadrži sitne dijelove – opasnost od gušenja.Samo za domaću upotrebu. Proizvod nije primjeren za javne površine – opasnost od nesreće. Igračka se može upotrebljavati samo pod nadzorom odrasle osobe. Otvaranje ambalaže, sastavljanje, čišćenje, održavanje, punjenje baterija i rastavljanje proizvoda može raditi samo odrasla osoba. Detaljno se pridržavajte uputa o sastavljanju i punjenju baterije. Prije sastavljanja (pažljivo pročitajte priložene upute) proizvod držite podalje od djeteta jer sadrži potencijalno opasne oštre rubove. Ovo vozilo nije primjereno za područja koja predstavljaju opasnost za korisnika, pješake ili kućne ljubimce (primjerice strme padine, glavne ceste, stepenice, u blizini rijeka i sl.). Prije nego djetetu uručite igračku uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, mašne i spajalice te ih odgovarajuće bacite. Ukoliko vam je potrebna pomoć proizvod ne vraćajte prodavaču. Pomoć potražite na internet stranici www.feber.es ili se obratite kontaktu navedenom u uputama. Ako primite kutiju koja nema pečata Feber, zamolite ih da provjere imaju li sve potrebne elemente. Prazne ili loše baterije odlažite na posebno zbirno mjesto za skupljanje otpadne električke i elektronske opreme, namijenjene recikliranju. Baterije na zahtijevaju održavanje. Prije prve upotrebe trebate napuniti baterije. Preporučuje se da se baterija nakon svakog korištenja ponovno napuni. Zbog kontinuiranog poboljšanja, boje, dizajn i oblika mogu se djelomično razlikovati od prikazanog na ambalaži/slici. Sačuvajte ove informacije, uključene upute, navedeni broj proizvodne serije i adresu proizvođača za eventualno daljnje korištenje.
Četverokotačno vozilo – Quad, namijenjeno je djeci u dobi od 3 do 8 godina. Ima pedalu za gas i električnu kočnicu, a vozi naprijed, nazad, lijevo i desno. Pogodan je za vožnju na različitim terenima, npr. u vrtu, šumi ili parku.
Maksimalna nosivost je 30 kg, doseže maksimalnu brzinu od 5 km/h i radi na baterije od 12 V. Baterije i punjač su uključeni uz auto.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.