Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FREDOV KOLUT FREDOV KOLUT ZA PLIVANJE 4-8 GODINA

Redovna cijena
179,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR08 Varaždin
BCHR07 Rijeka
BCHR12 Roses Designer Outlet
  • 4 do 8 godina
4 - 8 godina

Žuti Fredov kolut je najmanji kolut s najmanjim otporom i najmanjim volumenom (u odnosu na crveni i narančasti kolut) te omogućava najveću slobodu kretanja u vodi. 
Na taj način dijete pliva vlastitim snagama i tehnikom. S vremenom dijete pliva sve veće udaljenosti, a polako mu možemo otpuštati i zrak u vanjskom obruču. Tako dijete počinje plivati samo s dijelovima obruča sa strane koji nemaju više funkcije nošenja, već imaju samo psihološku funkciju. U tom stupnju otpuštanja zraka potrebno je paziti da dijete pliva mirno i ravnomjerno. 
Kad je dijete spremno - samo će skinuti kolut i plivati bez pomagala.


UPOZORENJA! 

Artikl nije zaštita protiv utapanja, nije sredstvo za spašavanje i transport! Upotrebljavajte samo pod stalnim nadzorom! 
Uvijek napuhnite sve komore do kraja! Zatvorite ventile i utisnite. Zatvaranje na klip. Ne upotrebljavajte u plitkoj vodi. 
Prije korištenja proizvoda uklonite svu ambalažu i dodatke kao što su npr.: etikete, vrpce, spajalice. 
Proizvod odgovara normi EN 13.138-1:2008.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.