FREEON Autosjedalica i-size 76-150 cm Isofix Rubin light grey - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON Autosjedalica i-size 76-150 cm Isofix Rubin light grey
1.299,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.299,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 979026

Boje

FREEON Autosjedalica i-size 76-150 cm Isofix Rubin light greyFREEON Autosjedalica i-size 76-150 cm Rubin dark grey
  • i-size
  • 76-150 cm
  • isofix
Autosjedalica Rubin je autosjedalica nove generacije koja zahvaljujući CRS dizajnu omogućuje pametno korištenje u skladu s potrebama djece i roditelja.

Obuhvaća grupe I, II, III, testirana je u skladu s ECE R129 - iSize standardom i pogodna je za djecu od 76 do 150 cm:
  • skupina I: 76 - 105 cm,
  • skupina II + III: 100 - 150 cm.

    U automobil se ugrađuje pomoću isofix-a, pri čemu je dizajnirana tako da se spriječi mogućnost pogrešne instalacije. Dodatna bočna zaštita, EPE pjena i pametni sustav zaključavanja pružaju potpunu udobnost i sigurnost. SHS (Smart Harness System) ili pametni sustav pričvršćivanja sigurnosnih pojaseva omogućuje jednostavno spremanje pojaseva u prostor na stražnjoj strani autosjedalice (u skupinama II i III) i podešavanje naslona jednom rukom u 13 različitih položaja: maksimalna visina naslona 75 cm, nagib od 99° do 109°.
  • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.