FREEON set stolica + stol (2 stolica u setu), Bear drvena - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON set stolica + stol (2 stolica u setu), Bear drvena
699,99 KN
REDOVNA CIJENA
699,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1025691

  • Set stol i dvije stolice
  • Dob: 3+ god
Prekrasan stol sa stolicama u obliku medvjeda, u popularnoj bijeloj natur kombinaciji, lijepo će nadopuniti bilo koju dječju sobu ili igraonicu.

To nije samo praktičan komad namještaja namijenjen igranju, čitanju ili stvaranju, već i prekrasan, moderan set koji zbog svoje funkcionalnosti može postati centar prostora.

Zbog zaobljenih rubova potpuno je siguran za uporabu, a ujedno potiče dijete na istraživanje i učenje oblika.

Karakteristike:

Dimenzije stola: 60 x 60 x 49 cm,
Dimenzije stolice: 28 x 28 x 52 cm.
Preporučeno maksimalno opterećenje stola: 30 kg.
Preporučeno maksimalno opterećenje stolice: 40 kg.
Garancija: 1 godina.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.