Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FROZEN 2 Elsin toaletni stolić 204844

Redovna cijena
749,99 Kn
Vrijednost s popustom
637,49 Kn
Vrijedi 04.06.2020 - 08.06.2020
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Internet akcija
  • Elsin toaletni stolić
  • Dob: 3+ god
Epska avantura se nastavlja u Disney Frozen 2, uzbudljivom nastavku hit filma Frozen!
Pridruži se svojim simpatičnim prijateljicama Anni i Elsi, te Kristofu, Svenu i Olafu, dok iz dvorca Arendelle kreću na putovanje koje mijenja njihove živote i učvršćuje njihove odnose.

Predivan toaletni stolić nadahnut ledenim moćima iz filma Frozen 2. Pritisneš li gumb u obliku pahuljice zasvirat će glazba iz filma i prikazati se slika Anne i Else. Otvoriš li vrata ogledala prikazat će se Arendelle dvorac. Autentični detalji iz filma za poseban doživljaj igre. U kompletu je i set za ukrašavanje kose, uredi se kao Elsa, ili možda Anna. Kad završiš s igrom pospremi sitnice u ladicu.

Savršen poklon za Božić ili rođendan.

Igračka Elsin toaletni stolić uključuje: 1 toaletni stolić, 1 traka za kosu, 4 ukrasne kopče u obliku snježnih pahuljica, 1 češljić, 1 četka.

Dimenzija: 45 cm x 35 cm x 104 cm.
Za rad su potrebne 3 x AA (R6 / LR6) baterije (nisu uključene).
Starost: 3+ god.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.