Izberite poslovalnico za prevzem
0
GLOBBER romobil GO• UP Comfort 5 u 1 plavi 458-101
REDOVNA CIJENA
769,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 723967

  • Rombil, romobil guralica i bicikl za učenje vožnje u jednom proizvodu
  • T-upravljač podesiv po visini (4 visine, do 82,5 cm)
  • Ekstra široko sjedalo (podesivo po visini: 32,5 - 34,5 cm)
  • Gumb za blokiranje upravljačkog sustava
  • 3 kotača od transparentnog visokokvalitetnog reflektirajućeg poliuretana s najlonskim jezgrama
  • Kvalitetni ABEC 5 608ZZ ležajevi
  • Za dob: od 1 godine do 50 kg
Globber Evo Comfort 5u1 je izuzetno praktičan romobil sa sjedalom, koji se može koristiti kao guralica s ručkom za upravljanje, kao samostalna guralica ili romobil. Romobil je moguće konfigurirati u 5 različitih konfiguracija, ovisno o djetetovoj dobi i visini.

10 RAZLOGA ZA KUPNJU:

1. 5 U 1: Jedan proizvod za 5 namjena, sve je uključeno.
2. PRILAGODLJIV:
- Za djecu od jedne godine dalje
- Uklonjivi oslonac za noge
- Volan podesiv u 3 položaja
3. SIGURNO UČENJE: Gumb za blokiranje upravljačkog sustava na prednjem dijelu papučice (sigurno i jednostavno rukovanje) za blokiranje upravljačkog sustava, što olakšava učenje.
4. UDOBNO SJEDALO: Ergonomsko sjedalo s ručkama kao na motociklu djetetu olakšavaju upravljanje.
5. ERGONOMIJA RUČKI: Ručke T-upravljača izrađene su od izdržljivog, dvostruko brizganog materijala za bolju udobnost i veću otpornost
6. KVALITETA OPREME: 2 x 121 mm prednji kotači i 1 x 80 stražnji kotač od transparentnog visokokvalitetnog i vrlo reflektirajućeg poliuretana s najlonskim jezgrama, okreću se na visokokvalitetnim ABEC 5 608ZZ ležajevima.
7. POMOĆ PRI UPRAVLJANJU: Upravljačke osovine (uporište na prednjim kotačima) postavljene su na kugličnim ležajevima za lakše pomaganje pri upravljanju.
8. SIGURNOST I VIJEK TRAJANJA: Duga i pokrivena stražnja kočnica koja omogućuje učinkovitije kočenje, dok istovremeno štiti stražnji kotač.
9. UDOBNOST ZA KORISNIKA: Niska papučica za bolju stabilnost poboljšava djetetovu učinkovitost. Manji umor znači dulje vožnje.
10. DIZAJN I IDENTITET: Revolucionaran, elegantan i okretan.

Maksimalno opterećenje:
- bicikl za šetanje, vozilo, verzija sa sjedalom: 20 kg
- romobil verzija: 50 kg

Upozorenje! Obavezno koristiti zaštitnu opremu. Proizvod nije prikladan za korištenje u prometu.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.