HASBRO GAMES društvena igra Monopoly - Baby Center internet trgovina
0
HASBRO GAMES društvena igra Monopoly
REDOVNA CIJENA
259,99 KN 34,51 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 721435

 • Brže i intenzivnije
 • Dob: 8+ god
 • Za 2 do 6 igrača
 • Igra sadrži:
   - ploču za igru
   - 8 figurica za igru
   - 28 kartica prava posjeda
   - 16 kartica prilike
   - 16 kartica državne blagajne
   - 32 zelene kuće
   - 12 crvenih hotela
   - 2 kocke
   - 1 paket Monopoly novca
   - 1 brza kocka i
   - Vodič kroz igru
Svjetski poznata igra Monopoly u novom dizajnu. Novost je u bržem i intenzivnijem igranju. Pobjeda ovisi o pametnom investiranju, lukavom rasporedu građevina te profitabilno sklopljnom kupoprodajnom ugovoru.

Za 2 do 6 igrača.

Igra sadrži ploču za igru, 8 figurica za igru, 28 kartica prava posjeda, 16 kartica prilike, 16 kartica državne blagajne, 32 zelene kuće, 12 crvenih hotela, 2 kocke, 1 paket Monopoly novca, 1 brza kocka i Vodič kroz igru.


KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.