Izberite poslovalnico za prevzem
0
HASBRO GAMES društvena igra Monopoly Igra prijestolja
249,99 KN
REDOVNA CIJENA
249,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 605865

  • Jedinstveno, posebno izdanje igre Monopoly, inspirirano serijalom Game of Thrones
  • Velike, rukom rađene figure
  • Za 2 do 6 igrača
Monopoly Game of Thrones Collector's Edition igra je očaravajućeg dizajna s velikim, rukom rađenim figurama koja dolazi u originalnoj Game of Thrones kutiji. Ova igra svakog će obožavatelja serijala Game of Thrones prenijeti u svijet intrige, časti i izdaje. 

Monopoly Game of Thrones Collector's Edition sadrži jedinstveno, posebno izdanje igre Monopoly, za obožavatelje serijala Game of Thrones. Svi aspekti igre; poput velikih figura, posebne ploče za igru, karata, Monopoly novca, pravila i dr. dizajnom su prilagođeni serijala Game of Thrones. Igra je savršen dar za obožavatelje serijala Game of Thrones.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.