Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

HASBRO GAMES društvena igra Toilet Trouble

Redovna cijena
224,99 Kn
  • Zabavna igra za djecu i obitelj
  • Smiješni zvukovi puštanja vode
  • Za dob: 5 i više godina
Zabavna igra za djecu i obitelj

Pusti vodu, ali pazi na nasumične mlazove.

Hoće li od puštanja vode nastati poplava? Podijeli s drugima smiješne trenutke pune napetosti dok se igrači izmjenjuju kako bi zavrtjeli rolu papira i pustili vodu, u nadi da ih neće pošpricati! Broj koji se pojavi na roli papira govori koliko puta igrač mora pustiti vodu. Ako se čuje zvuk puštanja vode, igrač je siguran da ga neće pošpricati voda. Tko zna koje će puštanje vode biti baš ono koje će Vas pošpricati i izbaciti iz igre? Nastavite vrtjeti rolu papira i puštati vodu, sve dok se ne pojavi igrač koji nije bio pošprican i proglasite ga pobjednikom!

Uključuje podlogu za igru, podloga za toalet, spremnik za vodu, vrtilicu u obliku role toalet papira, školjku s poklopcem i upute za igru.

Za dob: 5 i više godina.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.