Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

HOT WHEELS City napad kobre FNB20

  • Uključuje jedan Hot Wheels autić
Igra kreće kada velika Kobra napadne Hot Wheels grad i zarobi autiće u svoju čeljust!

Ovaj uzbudljivi set omogućuje igru koja se bazira na hrabrosti i sposobnosti igrača kada lansiraju svoj autić i pokušaju preskočiti preko Kobrine glave kako bi izbjegli smrtni ugriz! O ne, zarobio je autić u svoju čeljust! Sada je izazov pobijediti Kobru i lansirati drugi autić da pogodi Kobru, te lansirati još jedan kako bi oslobodili zarobljeni autić!
Lansiraj autić baš kako treba i pogodi Kobru u lice kako bi ispustila autić ili sleti na njena leđa i spusti se do dna njenog repa kako bi se oslobodio zarobljeni autić i pobijedi Kobru u isto vrijeme! Prilagodi glavu Kobre za različite rezultate - povećaj nivo težine i poboljšaj sposobnosti pravovremenog lansiranja. Autić može biti zarobljen i u tornju.
Spasi prijatelje zarobljene u čeljusti Kobre ili u tornju s tematskim ispaljivačem u obliku željezničke stanice upotrebljavajući svoju sposobnost pravovremenog lansiranja!
Izgradi svoj Hot Wheels grad povezujući različite setove zajedno.
Setovi su kompatibilni s narančastim trakama i ostalim setovima.
Uključuje jedan Hot Wheels autić.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.