Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

HOT WHEELS dvostruka ravnoteža IGM03647

Redovna cijena
399,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Dob: 4-10 god
Hot wheels pista s igrom ravnoteže izaziva djecu da lansiraju svoje autiće u posude na krajevima piste gdje je pobjednik onaj koji uspije prvi napuniti spremnik!
Igraj u načinu 2 igrača kako bi izgradili natjecateljski duh – set ima dva lansera, 2 posude i zonu sudara! Sudari se ili blokiraj svoje protivnike u prelasku zone sudara! Lansiraj autiće u lansirnu rampu, ciljaj posudu dok neprestano testiraš i eksperimentiraš kada se posuda miče.
Igrači moraju postići da autići slijeću u posudu kako bi vaga prevagnula u njihovu korist! Prvi igrač koji ima dva autića više u posudi je pobjednik! Dno posude se otvara i autići ispadaju kao impresivno finale.
Dinamična akcija i pravi test sposobnosti. Odličan način igre s prijateljem ili sam sa sobom.
U pakiranje su uključena 3 Hot Wheels autića. Iskoristi izazov!
Dob 4-10 godina.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.