CYBEX košara za kolica Priam/Mios - Lite Cot Lite cot autumn gold burnt red - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX košara za kolica Priam/Mios - Lite Cot Lite cot autumn gold burnt red
1.249,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.249,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931398

Boje

CYBEX košara za kolica Priam/Mios - Lite Cot lite cot deep blackCYBEX košara za kolica Priam/Mios - Lite Cot Lite cot autumn gold burnt red
  • 2-u-1 LITE košara za kolica PRIAM i MIOS i zaštita od vjetra
  • Koristi se samo u kombinaciji s okvirom i sjedećim dijelom
  • Višenamjenska zaštita - od vjetra, mraza, kiše, sunca
  • Sklapa se s kolicima
  • 100% pamuk
  • Dimenzije: D 70,5 / Š 29,5 / V 11,5-18 cm
  • Težina: 0,9 kg
LITE košara lagana je i mobilna, za PRIAM i MIOS kolica. Visoka udobnost u kombinaciji s jednostavnim, svestranim rukovanjem čini ju savršenim suputnikom za aktivne obitelji.

Može se koristiti do cca. 4 godine. U prvim mjesecima do 9 kg (otprilike 6 mjeseci) kao novorođenče i kasnije kao djelotvorna zaštita od vjetra.
Ima visokokvalitetan madrac s memorijskom pjenom i 100% pamuk unutrašnjost.
Njezina iznimno lagana i čvrsto obrađena tkanina olakšava preklapanje LITE košare zajedno s konstrukcijom za brzo pospremanje, što štedi prostor.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.