IMC TOYS Baby Unicorn - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
IMC TOYS Baby Unicorn
379,99 KN
REDOVNA CIJENA
379,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1075365

  • Dob: 18+ mj
  • Sadrži baterije 3 X LR6 (AAA) 1.5 V
Poni koji se pretvara u čarobnog Jednoroga!
Ali za to... potrebna mu je sva vaša ljubav!
Kad otvorite kutiju, otkrit ćete 12 iznenađenja! Mazeći ga i dajući mu mlijeko, WOW, njegov će rog čarobno narasti dok stvara vilinske zvukove!

Postoje do 3 različite faze transformacije. Više od 30 zvukova i 3 različita modela za otkrivanje!
Posvojite ga, dajte mu ime i napišite mu na ovratnik, ispunite potvedu o posvojenju... i učinite ga svojim najboljim prijateljem! Možete ga počešljati i ukrasiti naljepnicama.

Sadrži baterije 3 X LR6 (AAA) 1.5 V.


NAPOMENA: artikl je sorto, prilikom narudžbe navedite željeni model.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.