Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 55961 explorer pro maska s disalicom (14+)

Redovna cijena
199,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Maska s disalicom
  • Explorer pro model
  • Preporučena dob od 14 god i više
  • Upozorenje: nije primjereno za mlađe od 3 god
Preporučena dob korisnika je 14+ god. Pažljivo pročitajte ove upute i upozorenja prije korištenja proizvoda. Sigurnosno staklo (izrađeno od polikarbonata) znači da staklo zadovoljava "ispitivanje čvrstoće" prema ASTM F963 standardu. Staklo nije nelomljivo. Izbjegavajte bilo kakav izravan sudar s tvrdim predmetima. Ako maska izaziva iritaciju kože, odmah ju prestanite koristiti.


Dodavanje stranih predmeta u masku, može biti opasno po život. Disalice označene s "EN 1972 - TYPE2" ne smiju koristiti osobe visine manje od 150 cm. TIP 2 pogodan je za osobe veće od 150 cm. S ovim proizvodom možete gledati pod vodom i disati na površini bez potrebe da dižete lice iz vode.


Ako želite roniti dublje od 3 m, savjetujemo da se prije savjetujete s kvalificiranim instruktorom ronjenja. Udahnite najviše tri duboka daha prije ronjenja ispod vodene površine. Prekomjerno jače disanje može dovesti do gubitka svijesti pod vodom. Ventil montiran na disalici (određeni modeli) koristan je samo za početnike koji žele ostati duže u vodi. Iskusniji koji žele koristiti cijev za disanje za vrijeme podvodnog disanja, otkrit će da je s malo prakse mnogo sigurnije i jednostavnije ukloniti ventil i jednostavno ispuhati vodu koja je ušla u cijev.


Obojena sigurnosna naljepnica pričvršćena na vrh cijevi za disanje osigurava da ronilac bude jasno vidljiv kada dođe na površinu, tako da ju morate odmah zamijeniti ako izblijedi ili ako ga izgubi.


Za najduži mogući vijek trajanja vaše maske i disalice: izbjegavajte nepotrebno izlaganje suncu. Izbjegavajte kontakt s mastima i uljima. Neke kreme i losioni za zaštitu od sunca izrađuju se na bazi ulja. Izbjegavajte toplinu i nemojte postavljati maske na vruće površine. Isperite ju čistom vodom nakon uporabe. Za čišćenje nemojte koristiti alkohol. Sačuvajte upute za buduće korištenje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.