INTEX 57143NP obiteljski bazen s raspršivanjem vode 279x36 cm - Baby Center internet trgovina
0
INTEX 57143NP obiteljski bazen s raspršivanjem vode 279x36 cm
449,99 KN 59,72 €
REDOVNA CIJENA
449,99 KN 59,72 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 604029

  • Obiteljski bazen s prskalicom
  • Volumen: 232 l
  • Dimenzije: 279 x 36 cm
  • Preporučena dob: 2+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 2 god
Dvostruki bazen na napuhavanje s prozirnim stjenkama i špricom za pravu ljetnu zabavu cijele obitelji. Ventil na dnu bazena za jednostavnije ispuštanje vode iz bazena. Proizvod je prigodan za djecu od 2 god. Debljina materijala 0,32 mm. Razina vode u malom bazenu 28 cm, u većem dijelu 22 cm. Volumen u malom bazenu 232 l, u većem bazenu 990 l (kod 90% napunjenog bazena).

Prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitajte upute i upozorenja na ambalaži/proizvodu te upute za upotrebu.

UPOZORENJE:proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen.

Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.