Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 57143NP obiteljski bazen s raspršivanjem vode 279x36 cm

Redovna cijena
449,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Obiteljski bazen s prskalicom
  • Volumen: 232 l
  • Dimenzije: 279 x 36 cm
  • Preporučena dob: 2+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 2 god
Dvostruki bazen na napuhavanje s prozirnim stjenkama i špricom za pravu ljetnu zabavu cijele obitelji. Ventil na dnu bazena za jednostavnije ispuštanje vode iz bazena. Proizvod je prigodan za djecu od 2 god. Debljina materijala 0,32 mm. Razina vode u malom bazenu 28 cm, u većem dijelu 22 cm. Volumen u malom bazenu 232 l, u većem bazenu 990 l (kod 90% napunjenog bazena).

Prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitajte upute i upozorenja na ambalaži/proizvodu te upute za upotrebu.

UPOZORENJE:proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen.

Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.